zondag 8 mei 2016

Weekly Chat | Welke merken mis jij in België?

Voor heel wat merken moeten we de grens oversteken of een online aankoop doen. Zo'n ramp is dat niet, maar hoe heerlijk zou het zijn om naar de lokale winkel te stappen en volop swatches te nemen van alle mogelijke merken? Intussen zijn we enkele merken rijker in België door KIKO, Physicians Formula, The Balm, Real Techniques, Sleek, Inglot, Urban Decay en binnenkort ook NYX.


Zelf zou ik ooit nog eens producten van Tarte en Hourglass willen proberen. Ik blijf nog steeds een budgetbeestje, maar toch zou ik mijn stash wat willen upgraden naar meer luxe merken. Persoonlijk vind ik het erg vervelend om op basis van foto's een aankoop te doen en al zeker als het om dure producten gaat. Het is ook niet het geval dat ik snel naar Amerika trek, dus ik had graag wat meer Amerikaanse producten in de rekken zien liggen. Misschien ook wat Koreaanse zoals Etude House?

Welke merken mogen van jou nog naar België komen?
© Laupropos | All rights reserved.