Ik mag dan wel een liefhebber zijn van felle lipsticks, toch kan ik af en toe een natuurlijk kleurtje waarderen. Mag ook, want ik heb heel wat mooie exemplaren in mijn verzameling zitten die allemaal iets bijzonders hebben. Van gloss tot fluids en lipsticks!The balm pretty smart gloss in Snap - Ik hou van fluids en lipsticks, maar van gloss blijf ik meestal weg. Het plakkerige gedoe zegt mij niks, maar gezien deze gloss tussen de favorieten zit, ben ik er toch over te spreken. Deze plakt helemaal niet, voelt goed aan en heeft ook een intens kleurtje (natuurlijk niet zo intens als een fluid). Deze heeft een warmere toon dan de andere nude lipproducten in mijn bezit. - The Balm

Pupa I'm matt lip fuid 03 - Dit is de meest donkere nude lipstick (en intussen ook de meest gepigmenteerde) die ik in mijn bezit heb. De kleur schrok mij eerst af, maar na enkele keren gebruiken was ik overtuigd. Ik zag mijzelf ook een paar keer op de foto met deze lip fluid op en -oh- wat zag ik er goed uit met dit kleurtje. - PUPA Milano | I'm matt lip fluid 013

Lip fluid Cashmere - Een aankoop op BuyInCoins bleek een fake te zijn van een bekend merk. Goed... ik probeer die naam er wel af te krabben. Naast de afgesnoepte verpakking is dit product best goed. Het blijft degelijk zitten en geeft een fluwelen finish als gevolg. Het enige minpuntje is de geur en smaak van het product.

MAC Faux - Hier ben ik weer met dat Faux kleurtje hoor. Het is nu eenmaal een lipstick die heel makkelijk draagt, makkelijk kan bijgewerkt worden (zonder dat je een spiegel nodig hebt) en zo goed als elke look staat. Deze nude kleur heeft een roze kantje in zich.

Dr. Hauschka lipstick Novum 08 Maple Glow - Dr. Hauschka staat gekend om haar 100% natuurlijk en/of biologische kenmerken. Deze lipstick is afkomstig uit een limited edition lijn die eigenlijk een comeback is uit een vorige lijn. De lipstick heeft een bruine tint, smeert zacht (boterachtig) en bevat een intens pigment. - Dr hauschka Comeback limited edition lijn

Maple Glow - Faux - Cashmere - I'm matt lip fluid 03 - Snap

Welke nude kleur is jouw grote favoriet?