donderdag 30 juni 2016

Juni ♡ Beauty Favorieten 2016 | KIKO, Hourglass, The Body Shop, Avoyd, Nivea, Bite Away...

En toen zat de laatste dag van het schooljaar er weer op. Dat betekent dat heel wat leerkrachten afscheid namen van hun leerlingen, maar ook dat we stilletjes aan onze koffers kunnen pakken om naar de geboekte reis te trekken. De maand juni was weer eentje vol werk, vol liefde en vol nieuwe producten.


Avoyd Bikini Bliss - Veel van jullie zullen de problemen rond huidirritaties na het scheren wel kennen. Ook ik heb een bijzonder gevoelig huidje en zoek al een tijdje naar een degelijk product om dat probleem te verhelpen. Ik probeerde deze maand de Avoyd Bikini Bliss uit: een crème die je na het scheren moet aanbrengen. Ik kan jullie nu al vertellen dat ik mij nu niet meer per sè onder de douche moet scheren om geen pijnlijke bultjes te krijgen. Een volledige review volgt zeker nog zodat ik dit product helemaal uit de doeken kan doen.

The Body Shop Polynesian Island Tiaré - The Body Shop brengt elk jaar heerlijke geurtjes uit en voor haar bijzondere Voyage collectie gaat ze deze keer zoeken op het Polynesian Island. Heerlijk passend bij de komende zomer met topnoten van sinaasappel, hartnoten met Polynesische Tiaré bloesems, frangipanibloesem en ylang-ylang en basisnoten van romige kokos en vanille. De bijbehorende Piñita Colada collectie zat vorige maand al in de favorieten.

Hourglass Ambient Blush in Mood Exposure - Het heeft even geduurd voor ik deze in mijn collectie mocht verwelkomen, maar eindelijk is het zo ver. Na lang twijfelen toch gekocht, door de hulp van lieve Laura, en intussen erg geliefd. Een mooi gepigmenteerde blush en een zeer mooie uitstraling. Momenteel kan je hem dagelijks terugvinden op de appeltjes van mijn wangen. Iets prijziger, maar het toch waard geweest door het verlangen naar...

KIKO Mirage Lip Stylo in Soul Blackcurrant - Ik was al een aantal keer een KIKO voorbij gewandeld tijdens mijn bezoek aan Amsterdam, daar sprak ik in de shoplog van Amsterdam al honderduit over, maar besloot na de derde passage hem toch mee te nemen naar huis. Wat een prachtige huls en prachtig kleurtje is het. Het past perfect bij mijn huidtype, haarkleur en karakter. Daarom dat ik hem deze maand heel vaak op mijn lippen heb gehad.


On Top Anna Nooshin - Dit boek heb ik al meerdere keren vermeld op social media. Een boek vol werklust en inspiratie. Je bent er heel wat uurtjes zoet mee, dus zeker een mooie toevoeging aan mijn boekencollectie.

Bite Away - Gezien het huis van mijn vriend vlakbij een bos ligt, en daar heel wat plassen liggen, word je net niet opgegeten door de muggen op een warme zomerdag. Ik haat het oprecht om gestoken te worden en krijg ook een extreme reactie op zo'n steek. Vroeger was het op mijn tanden bijten om niet volop te gaan krabben, maar toen ik de Bite Away in handen kreeg, leek de redding nabij. Nadat je gestoken bent, zet je het apparaat erop en werk je het weg dankzij extreme hitte. Na een uurtje is het irriterende bultje weg en heb je geen last meer van jeuk.

Nivea Hairmilk - Hier waren veel van jullie erg benieuwd naar, maar na een positieve review weten jullie dat ik er heel blij mee ben. Vooral de conditioner zorgt ervoor dat mijn haar zacht, glanzend en licht wordt. Intussen worden mijn droge haren ook extra gevoeld door de formule.


Wat waren jouw favorieten deze maand?
© Laupropos | All rights reserved.