woensdag 8 juni 2016

Opgemaakte producten #2

Als een zuinig persoon duurt het even voordat ik een product op heb. Toevallig zijn alle producten die ik opgebruikt heb producten die ik dagelijks gebruik. Dit gaande van douche olie tot deo.


Louis Widmer Douche olie - Voor personen die een heel tere en droge huid hebben is het goed om een olie te gebruiken. Deze olie gebruik ik tijdens het douchen en dep ik achteraf weer af met een handdoek (niet wrijven). Zo kan de olie de huid voeden. Deze haal ik bij de apotheek en haal altijd een extra exemplaar in huis zodat ik niet zonder val. Mijn huidje heeft het nodig...

Demak Up - Mijn oogmake-up verwijder ik dagelijks met een vette remover. De make-up laat makkelijk los, ook de waterproof versies, en daardoor is het makkelijk schoon. Gezien het om een vettige substantie gaat, gebruik ik ook een reinigend watertje erboven.

Eau Roma Water (Lush) - Het eerdere watertje waarover ik schreef is dus het eau Roma Water van Lush. Hoeveel soorten waters ik ook geprobeerd heb om mijn make-up mee te verwijderen, blijft deze voor mij de beste keuze. Omdat de houdbaarheidsdatum van Lush niet heel lang is, koop ik deze in kleine flesjes. 

Nivea protect & Care deo - De geur van Nivea wordt door iedereen wel gewaardeerd. Als ze die geur nog eens in een deodorant vorm gaat, kon de dag niet stuk. De geur bleef een hele dag hangen en zorgde ervoor dat het zweten wat aangenamer werd - ieuw.

Yves Rocher Quelques Notes d'Amour - En dan gaat je lievelingsparfum leeg. Voor de derde keer. Ik kocht de parfum telkens in mini flesjes, maar merkte dat ik het meeste naar deze geur greep. Intussen heb ik een full size versie gekocht als back-up. Hierdoor kan ik weer een tijdje genieten!

Wat heb jij laatst opgemaakt?
© Laupropos | All rights reserved.