Ik lees een aantal blogs en koop zo vaak producten op aanraden van. Als iemand enthousiast is over een bepaald product ga ik dan mee de lucht in en heb voor ik het weet afgerekend aan de kassa. Zo zijn deze producten daar een mooi voorbeeld van.


Hourglass Ambient Blush in Mood Exposure - Ook onder jullie, lieve bezoekers, zitten bloggers. Als ik bijvoorbeeld een wishlist plaats, komt er vaak reactie over jullie favoriete producten. Zo kreeg ik voor het eerst te horen over de Hourglass Ambient Blushes en o-hoe-goed ze zijn. Sommigen onder jullie spreken zelfs over een verslaving die ik mogelijk zou overnemen. Dat ik heel blij ben met mijn nieuwe blush is zeker, dus bedankt voor de tip!

The Balm Mary Lou Manizer - Deze zijn jullie intussen al beu gezien op alle blogs? Dat gevoel had ik ook, maar tijdens een collab met Emma (TheImagePartner) was ze vol lof over deze highlighter. Ik ben er niet trots op, maar na de collab ben ik de winkel binnengestapt en heb ik hem gelijk gekocht. Meest favoriete highlighters

Essence My Favourite Tauping - Contouren is iets wat al heel wat jaren bestaat, maar nu pas hip blijkt te zijn - I blame the Kardashians. Voor iemand als een rond gezicht als ik is het wel een zegen dat het momenteel dé trend is. Momenteel zweren heel wat bloggers, eigenlijk vooral Youtubers, bij My Favourite Tauping van Essence. Het is budgetvriendelijk, pigmentvol en geeft een natuurlijk resultaat. Essence My Favourite Tauping dupe van NYX Taupe?

Etam Beauty Balconnet de Cils - Nog een merk die ik leerde kennen door Emma (zie hierboven) is het Etam Beauty merk. Heel jammer dat er in België niet meer tot niks gesproken wordt over het merk, want het mag er echt wel zijn. De producten hebben een erg goede werking, maar zijn -helaas- moeilijker verkrijgbaar. Momenteel is er enkel een make-up counter te vinden in de Etam winkel in Brussel. Goed... het product waar ik de meest lovende woordjes over hoorde was de Balconnet de Cils. Het borsteltje ziet er op het eerste zicht niet spectaculair uit, maar zorgt wel voor intens zwarte wimpers, een mooie krul en een natuurlijk resultaat. Etam Push Up Your Beauty

Sleek Solstice palette - Dit product kocht ik voordat het gepromoot werd door grote youtubers als Jeffree Star. Ik zag het voor het eerst bij een collega blogger, namelijk DaintyRibbons. Ze vond het een goed palette en een mooie uitstraling en ik... ik was meteen verkocht. De dag erna reed ik na mijn werk om het palette. Gelukkig lag er nog één exemplaar in de rekken. Sleek Solstice highlighting palette


Death by Chocolate palette - Dit palette was al een tijdje te koop bij de Nederlandse Kruidvat filialen en toen België na een tijd ook volgde, stond ik er als de kippen bij om hem toe te voegen aan mijn collectie. Dit palette werd er positief gereviewed door VeraCamilla.nl waarna ook zij zwichtte voor nog meer exemplaren. Hoe kon het ook anders dan dat ik een tweede 'witte' chocoladesoort kocht. I Heart MakeUp Death by Chocolate

Eau Roma Water - Hierbij moet ik een klein beetje vals spelen, want niet het Eau Roma Water kende vroeger een grote groei, maar het zusje Tea Tree Water werd door heel wat bloggers de hemel in geprezen. Met mijn droge huid bleek de Tea Tree toch niet ideaal voor mij te zijn, maar Eau Roma Water wel. Ik kocht hem en gebruik na vijf jaar nog steeds steevast deze toner om mijn gezicht mee te reinigen. 


Welk product kocht jij op aanraden van?