zondag 19 juni 2016

Weekly Chat | De perfecte kaptafel?

Uit huis gaan, brengt met zich mee dat je moet uitkijken naar meubels, elektronica, de beste deals, enzovoort. Ik heb het geluk dat ik al een aantal jaar volop kon sparen voor het nodige en intussen al wat research kon doen naar wat ik oprecht in mijn huis wil. Gezien ik al jaren droom van het perfecte kaptafeltje, hoop ik dat bij de uitzet te kunnen scoren. Waar hebben jullie dat droomtafeltje gevonden?


Een kaptafeltje hoeft helemaal niet duur te zijn. Ikea heeft er bijvoorbeeld heel wat mooie in het assortiment zitten. Ik raad wel aan om even bij de winkel langs te gaan en even te gaan zitten aan zo'n tafeltje. Is de kwaliteit goed? Zie je jezelf dagelijks zitten? Heb je er wel de plaats voor? Dat zijn vragen die ik mijzelf heb gesteld. Zo'n uitgebreide kaptafel vind ik wel mooi, maar naar mijn mening minder praktisch. Het kwam in mij op dat ik eigenlijk nooit neer zit om mijn make-up te doen en er niet al te veel tijd wil aan besteden 's morgens. Een tekort aan geduld en een liefde voor langer slapen - Dat zal het zijn. Daarom dat mijn keuze viel op een hoge kast met aan de bovenkant een spiegel. Zo heb ik alle producten bij mij en kan ik toch snel mijn make-up doen.

Wat is jouw meest ideale kaptafeltje en waar ga jij het kopen?
© Laupropos | All rights reserved.