Voor de personen die het niet weten: ik ben kleuterjuf. De kleuters en ik komen dus dagelijks in contact met snottebelletjes, vuile handen ... (ik treed niet verder in detail) en durf zelf na het uitgebreid wassen nog werken met een desinfecterend product. Helaas werken de meeste desinfecterende producten heel uitdrogend met pijnlijke handen tot gevolg... totdat ik DOU MY HANDS ontdekte.


Naast het feit dat deze mijn handen niet uitdroogt, is dit ook een product van Belgische makelij. Mijn exemplaar heeft geen geur (neutraal), maar er is ook een Gember- en Vanille geur. Stiekem had ik die ook wel eens willen uitproberen, maar ik kan alvast zeggen dat hun geur niet overheerst en gewoon aangenaam is. Het product heeft een modern design en kan door de ronde boog aan de bovenkant niet ongewenst geactiveerd worden. Ideaal voor in de handtas, maar zoals ik eerder zei: nog idealer voor in de klas. Makkelijk te doseren, even sprayen en klaar is kees.


Een leuk weetje is dat DOU MY HANDS milieuvriendelijk is doordat de verstuiver aangedreven wordt door lucht in plaats van schadelijke gassen. Het is wel nodig om na het verstuiven even uit te wrijven. Gebruik van water of zeep is totaal overbodig. Deze handspray's zijn enkel te koop bij de apotheek voor € 8,99-.

Meer info op DOU MY HANDS.