Er beloven heel wat mooie nieuwe producten aan te komen samen met erg mooie merken. Dat werd duidelijk op het ICI PARIS XL event waar ik vorige week te gast was. In dit artikel mag je een  korte opsomming verwachten van enkele van die nieuwe merken/producten.^ Er zullen leuke nieuwe tasjes te verkrijgen zijn bij ICI PARIS XL. Mijn favoriet zit onderaan in het midden. Looks perfect!


^ Met deze  On the Go Travel Set heb je meteen alles bij de hand. Hierin zitten flight friendly producten zoals oogmake-up remover (50ml), reinigingsmelk (50ml) zachte gezichtslotion (50ml) en een hydraterende crème (2ml).


^ De producten van Only You worden in een nieuw fleurig (en kleurrijk) jasje geplaatst.


^ De Only You collectie voor najaar 2016.


^ Smashbox zal snel te koop zijn bij ICI PARIS XL. Ik hoorde veel bezoekers vertellen dat ze het merk niet kennen, maar daar komt dus verandering in. Je kon het al kopen bij een speciaalzaak in Nederland, maar snel ook in België. Over het merk (kort) - Dit merk ontstond in de studio's van Los Angeles (denk aan catwalk, grote photoshoots, muzieklabels...). Tijdens de shoots was het belangrijk dat de make-up goed bleef zitten en er nog eens altijd goed uit zag (welk licht ook). Daarom werd in 1990 Smashbox Cosmetics opgericht. Intussen is er een groter assortiment met make-up, maar het paradepaardje van het merk zijn nog steeds de geweldige primers.


^ Begin dit jaar was Urban Decay voor het eerst te koop in ICI PARIS XL. Deze keer verwelkomt Urban Decay 100 (!!) nieuwe lipsticks in haar collectie. Een hele hoop om uit te kiezen, maar dankzij de Vice Lipstick app  (enkel voor Apple) gaat het een stukje makkelijker.


^ Intimacy is een gloednieuwe geur in het ICI PARIS XL gamma. Voor liefhebbers van zoet en fris tegelijk is dit een echte aanrader. 


^ Quiriness heeft een E.O.S. samenstelling (Energie, Oxygène (zuurstof en Sereniteit)) die ervoor zorgt dat het metabolisme van de huid geactiveerd wordt. Nieuwigheden zijn de Pieds Hydra Repair (zorgt voor frisse voetjes) en de Elixir Temps Sublime (voor de oudere huid) die, als ik dat goed gehoord heb, ook in een nieuw jasje zit.


^ Nog een nieuw merk in het assortiment is Origins. Origins staat gekend voor haar natuurlijke verzorgingsproducten. Ik kan intussen al uit de doeken doen dat mijn tere huidje de producten van dit merk opslurpt. Er volgt dus heel snel een review van hun Energy Boosting Moisturizer (hierboven op de foto).


^ Ook Bumble and Bumble wordt toegevoegd aan het rijtje mooie merken. Het merk richt zich op producten voor het haar. Zo is er de bekende Surf Spray (die het haar veel volume geeft). Het assortiment krijgt een nieuweling erbij: de BB Curl. Dit dient uiteraard voor het laten krullen van het haar.


^ Geen nieuweling op de blog, maar ik vind het concept zo leuk, dat ik het opnieuw in de schijnwerpers zet. Deze mini flacon kan je vullen met een mini geurtje. Is het geurtje wat? Dan kan je de full-size versie aankopen (met een fikse korting). Zo kan je allerlei geuren uitproberen. Ik schreef al eerder een full review over hun The Perfume Mini Spray (handtas verstuiver).


^ Op een Instagram-proof tafeltje lagen alle parfums van Replica verdeeld. Elk parfum heeft een eigen unieke verhaal. Zo is er een geur die doet denken aan een avondje kermis (ruikt naar zoete suikerspin), een lipstick (doet denken aan een lieve oma) en de geur van fris gewassen lakens (een zalige zondagochtend). 


Er was een pak meer te zien op het event dan in dit artikel, maar ik besloot het hier maar bij te houden. Ik ben heel enthousiast over alle nieuwtjes en bedank hen graag voor de invitatie. Dat je mij de komende tijd vaak in ICI PARIS XL zult zien, is echt geen geheim.

Welk nieuwtje trok jouw aandacht?