De huid verdient niet enkel tijdens de winter, maar ook tijdens de zomer extra verzorging. Zo wordt het blootgesteld aan allerlei vuiltjes en bacteriën die intussen zorgen voor onzuiverheden, puistjes, enzovoort. 's Avonds een maskertje opdoen om je te ontdoen van die onzuiverheden is dan mooi meegenomen. Daarom probeerde ik de Peel Off Mask van May Beauty uit.


Een Peel Off maskertje heeft als grote voordeel dat er weinig geklieder aan te pas komt. Je brengt het aan met een kwast (of met je vingers), wacht tot het helemaal gedroogd is en trekt het dan van de huid.

Ook het gebruik van dit May Beauty maskertje is heel simpel. Je scheurt het pakje open en ziet daarna een zwarte, dikke substantie tevoorschijn komen. Ik merk op dat je de kwast beter in het pakje dept om zo weinig mogelijk te kliederen. Eén pakje dient voor het hele gezicht, dus voor 1 kuur. Tijdens het aanbrengen is het aangeraden om het niet over wenkbrauwen of hoofdhaar uit te smeren (ook al is het per ongeluk), want nadien is het mogelijk dat je ze mee verwijdert samen met de onzuiverheden. Mocht je toch over die plaatsen gaan, wrijf je dat beter weg met een tissue.Op de verpakking staat dat na een dertig- tot vijfenveertigtal minuutjes alles is opgedroogd, maar in werkelijkheid heb je dan nog natte plekken. Zelf liet ik het er iets langer op zitten en spoelde het overtollige product af met lauwwarm water. Het opgedroogde product kan je er zo af trekken en dat trekt niet enkel vuiligheid, maar ook donshaartjes mee. Een beetje pijnlijk, maar heel extreem pijnlijk is het niet. Tijdens het opdrogen, ontstaat er een trekkerig gevoel en dat gevoel is niet heel fijn. Het gevoel dat je hebt na het afspoelen daarentegen is wel fijn, zacht en glad. Ik merk ook dat heel wat poriën gezuiverd zijn, maar niet alle vuiltjes verdwijnen. Een Zwarte Pietje wordt je er zeker en vast wel van.


Ik ben zeker en vast te spreken over dit May Beauty product dat zijn werk goed doet. Het verwijdert wel niet alle onzuiverheden, maar zorgt wel voor een lichte cleansing en een glad gevoel. Tweemaal in de week als verwennerij na een dag hard werken is het ideaal. Mocht je interesse in een aankoop kan ik 30% geven op alle Face Mask pakketjes. Gebruik de code dressdaismask30 bij het afrekenen.

 Maybeauty Incredibla Face Mask (5stuks) - € 25,00-