Koreaanse beauty is helemaal hip. Niet moeilijk, want iedereen houdt van de nodige dosis schattigheid in de kast. Als het dan ook nog eens schattig gemengd met verzorgend is, gaat het dek helemaal van de dam. Tijdens een bezoek aan Di Beauty & Care merkte ik een beperkt assortiment op.


Oh K! Panda Face Fibre Face Mask
België is al een tijdje in de ban van panda's door de geboorte van een panda-spruit in Pairi-Daiza. Ze zijn zo ongelooflijk schattig dat we er allemaal eentje willen zijn. Wel... Dit maskertje werkt niet alleen verzorgend, maar zorgt er ook voor dat je een panda filter over je heen krijgt.


Het masker in het pakket is helemaal gedrenkt in product en is opgevouwen. Het is even priegelen om het masker helemaal open te krijgen en het op het gezicht te leggen. Vooraf is het nodig om het gezicht goed te reinigen. Na een 15-20 tal minuten op te hebben, kan je het gezicht nog eens proper maken met lauwwarm water. De huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Dit maskertje lijkt mij ideaal voor een girls night.


Oh K! Cherry Blossom Hand Cream
Om verder te gaan in de panda sfeer, koos ik ook een panda handcrème. Dit is een dikke crème die snel in de huid trekt. De geur is erg licht en ruikt naar kersenbloesem. Met een klein beetje crème kan je makkelijk beide handen insmeren, waardoor ik merk dat het product zuinig werkt. Ik denk zelfs dat ik dit potje opnieuw durf vullen met een andere handcrème als hij op is. Zo kan ik nog langer genieten van het schattige panda design.


Oh K! Pocket Mirror
"Je hebt nooit genoeg spiegeltjes.", dacht ik toen ik  het zoveelste spiegeltje aankocht. Deze aankoop was wel iets meer doordacht gezien het hele schattige kattenhoofdje op de voorkant. Eigenlijk vooral een leuk hebbeding, maar ook handig gezien de bovenste spiegel 2x en de onderste spiegel 1x vergroot.


Erg leuk die Koreaanse beauty. Voor mij mogen ze dit assortiment verder uitbreiden, want alles wat schattig is, moet ik gewoon hebben. Denken jullie er ook zo over?

Di Beauty and Care
Masque Fibre Face - € 3,99-
Handcrème - € 5,99-
Handtas spiegel - € 4,99-