Jullie konden mijn eerdere outfit post wel smaken, dus hier is al een volgend exemplaar. Plooirokken zijn momenteel de bom. Niet dat ik de laatste trend volg, ik draag wat ik mooi vind, maar gezien deze trend helemaal mijn ding is, verscheen er al snel eentje in mijn kast. Je hebt ze in alle kleuren en lengtes. Tijdens de zoektocht vond ik mijn perfecte exemplaar op Zalando.be. Helemaal onderaan kan je ook leuke kortingscode's vinden, dus stay tuned!

Choker necklace&Trui&Tasje/H&M - Plooirok/Zalando - Schoenen/Primark

The little black bag - Een klein zwart tasje past bij heel wat outfits. Dit tasje is ideaal wanneer het voldoende is om een portemonnee, telefoon en tissues mee te hebben.

Zwarte sneakers - Het heeft even geduurd voor ik toegaf aan de sneaker trend. Vooral omdat het niet heel vrouwelijk oogt, maar door ze juist te combineren, kan je wel een mooi resultaat bekomen. Daarnaast zijn ze ook erg comfortabel om te dragen.

Choker necklace - Deze zijn erg makkelijk te maken en ook erg betaalbaar als je weet waar je moet zoeken. Deze heeft zowel een korte als een lange band, waardoor er nog meer gemixt & gematcht kan worden. Het gouden detail in de ketting past perfect bij de bordeaux kleur van de rok en de gouden toetsen in de handtas.


Ik had jullie enkele kortingen beloofd. Vooraleer je online een aankoop doet, is het slim om het internet af te struinen naar kortingscodes. Zelf vond ik de ideale Zalando kortingscode op Flipit. Mogelijk helpt deze jullie verder bij een aankoop?

Wat is er onmisbaar in jouw kledingkast?