In alle eerlijkheid vertel ik dat ik enorm blij ben om weer in het werk te vliegen. Heerlijk om weer mails in mijn mailbox te zien stromen, de kans krijgen om terug aan het werk te gaan, enzvoort. Helaas heb ik dit jaar geen klasje om te beginnen op 1 september. Hopelijk komt daar snel verandering in. Ik zit volop te duimen...We hadden thuis nog nooit pizza aan huis laten leveren, dus besloten we dan eens te doen. "Waarom zit er zo'n klein tafeltje bij?", vroeg ma. Ik lag helemaal strike. Wel lekker die pizza aan huis!


Nieuw ijsje proberen. Ook erg lekker!


Eén dag in augustus staat in Den Haan in het teken van Trammelant. Hier komt de tijd van Belle Epoque terug tot leven.


We pikten hier en daar een concertje mee. Ook Koen Crucke (mijnheer Albertoooo) was aanwezig ter ere van zijn 50ste artiesten verjaardag.


Even de Brugse sfeer opsnuiven met Laura!


Brantano wordt van kop tot teen vernieuwd. Gezien ze figuranten zochten voor een fotoshoot, besloot ik te helpen. Bjorn nam mij mee voor de fotoshoot en voor een dagje Gent. Zijn hondje was ook van de partij (op de auto...).


Een erg mooi compliment!


De tweede helft van de maand stond vooral in het teken van de aankoop van een eigen appartement. Best een grote stap als je weet dat ik het helemaal op mijn eentje doe. Intussen is de compromis getekend en is het nu uitkijken naar de sleutel. Ook mijn ouders waren heel blij en verrasten mij met taart!

Hoe zag jouw maand augustus eruit?