zondag 11 september 2016

3 Samenwerkingen die mijn dag goedmaken

Het is goed om oog te hebben voor de toekomst, maar af en toe is het heerlijk om terug te blikken op mooie dingen. Zo mocht ik al een paar mooie samenwerkingen doen met medebloggers en -youtubers. Op deze zonnige zondag deel ik drie daarvan.


Emma (TheImagePartner) is een make-up addict in hart en nieren. Na een film preview doken we achter de camera en gingen we aan de slag met vragen die jullie ons hadden gesteld.


Bjorn (MaleAvenue) en ik konden het meteen goed met elkaar vinden. We besloten samen een filmpje op te nemen en gingen de gezellige toer op. Wie had durven denken dat ik 'daisy' meteen kon raden en hij 'ben ik een kaars?' er meteen uitfloepte? Hilarische beelden.

In dit filmpje komen er heel veel medebloggers aan bod die mijn hart hebben gestolen. We zijn allemaal uniek en toch... we komen zo goed overeen. Het is meer dan compleet als het gecombineerd wordt met een persreisje naar Amsterdam!

Een fijne zondag!
© Laupropos | All rights reserved.