dinsdag 20 september 2016

Drie leuke dingen van afgelopen week

Als ik achterom kijk naar de voorbije week was het erg druk en zaten er overal leuke surprises verstopt. Met als kers op de taart een wel heel onverwacht zaakje... Benieuwd wat er zo bijzonder was?


Welkom terug in de kleuterklas
Heel onverwacht kreeg ik een telefoontje zodat ik weer voor de klas kon staan. Dat betekende: een nieuwe school, nieuwe collega's, nieuwe kinderen, nieuwe ouders... Alles nieuw! Even een aanpassing, maar ik ben zo blij dat ik weer aan de slag kan met die lieve sprotjes. Het telefoontje vond eigenlijk een tweetal weken geleden plaats en tot nu toe heb ik vooral gewerkt, voorbereidingen gemaakt, geknutseld, enzovoort. - Het leven zoals het is: Jufke zijn.

Stappen voor mijn eigen stek
Tussendoor kreeg ik de sleutel om afmetingen te gaan nemen van mijn nieuwe appartementje. Nu kan de zoektocht naar een mooie keuken, salon, badkamer... pas echt beginnen. Ik kijk vooral uit naar het moment dat ik ter plaatse op de bank kan ploffen en alles al op zijn plaats staat, maar helaas staan er iets teveel verbouwingswerken voor de deur om dat te doen. Het zal in het begin vooral op een plooistoel ploffen zijn (na mijn klusjes...).

Flair Talent Award
Ik ontdekte dat ik geselecteerd ben voor de Flair Online Talent Awards! Een hele eer en totaal onverwacht, want er bevindt zich heel wat talent op het wereldwijde web. Ik stuur dan ook zoveel mogelijk kusjes aan Flair & de juryleden van de wedstrijd. Het geeft mij opnieuw een enorme boost om door te zetten met het delen van creatieve frutsels, producten te testen en nieuwtjes voor te schotelen. Ik wil jullie ook intussen erg bedanken, want zonder jullie steun was ik nooit zo ver gekomen. Stemmen kan tot en met vrijdag 23-09-2016 tot middernacht, dus mocht je mijn site leuk vinden, mag je gerust stemmen! Ik duim alvast volop!

Ik kan stiekem niet wachten naar de volgende spannende dingen 
die om de hoek staan te loeren. Bring it!
© Laupropos | All rights reserved.