Dagelijks komen er bezoekers over de vloer voor het artikel met mijn juwelenkistje. Het artikel dateert van 2012 en was één van mijn eerste typsels. De inhoud is intussen goed uitgedund en vervangen door strakkere exemplaren. 


Best lollig dat ik op het idee kwam om over dit onderwerp te schrijven, want eigenlijk draag ik amper juwelen. Op het werk is het makkelijk om niet gestoord te worden door armbandjes, ringen (om één of andere reden kan ik niet tegen dat gevoel) of mijn ketting die per ongeluk ergens blijft hangen. De juwelen die ik nu toon zijn helemaal goedgekeurd omdat ze niet in de weg zitten.

Mijn horloge van Daniel Wellington is onmisbaar gezien ik erg gebonden ben aan vaste uren doorheen de dag. Ik schreef al eerder over mijn Classic St. Mawes Lady exemplaar, maar hou ook enorm van deze gekleurde Glasgow.


Als ik voor een juweeltje kies, ga ik vooral voor een ketting. Ik heb twee exemplaren waaruit ik vaak al knarsetandend moet kiezen. De naamketting heb ik het langst en is doorheen de jaren wat verkleurd. Het kan verholpen worden door te poetsen met wat tandpasta, maar daardoor worden de schakels niet meer schoon. Jammer, maar gelukkig valt het niet al te erg op. De Bud to Rose ketting kreeg ik als cadeau bij LUXEDY en draag ik sinds die tijd met heel veel liefde. De rosé trend is al een tijdje voorbij, maar ik ben hem nog lang niet beu.

Met heel dunne polsjes is het niet evident om een armband te vinden die goed blijf zitten. The Rubz is één van de weinige exemplaren die goed op zijn plaats blijft, zonder dat je het voelt. Te koop in verschillende kleuren, maar ik ging voor een keertje voor een flashy garnaalroze tint.

Wat zijn jouw favoriete comfortabele juwelen?