Het was even spannend afwachten, maar ook dit jaar volgde er snel een telefoontje dat voor de klas mag staan. Een nieuwe school, nieuwe kinderen en gloednieuwe collega's. Niet enkel de leerlingen gaan nieuwe spullen halen om goed aan het schooljaar te beginnen, maar ook juffen kunnen er wat van. Zo ga ik jaarlijks steevast naar HEMA om aankopen te doen.


Agenda - Elk jaar opnieuw koop ik mijn agenda bij HEMA. Meestal koop ik een dik exemplaar waar je foto's en andere hebbedingen in kwijt kunt, maar deze keer ging ik voor de meest goedkope versie (€1,50?) omdat deze een pak kleiner is en daardoor minder plaats inneemt in de handtas.

Markeerstiften - Deze neem ik niet mee, maar gebruik ik thuis om mijn agenda overzichtelijk te houden. Zo hebben taken voor school een kleur, afspraken voor het appartement, enzovoort. 

Documentenmap - Gezien ik alle documenten of papiertjes die ik in handen krijg mooi wil houden, zocht ik naar een divider om dat te doen. Door de zes vakken in de map kan ik onderverdelen in categorieën.


Mini tasje - Een eerste hulp tasje voor als de juf zich wat minder voelt met pleisters, Dalfagans, lippenbalsem...

Extra grote tas - Dagelijks neem ik heel wat mee naar de klas. Zo verrijk ik de speelhoekjes met extra's in thema, zaken die de ontwikkeling bevorderen, die  hen aanzetten tot spelend leren ... Intussen neem ik ook weer spullen weg om overdaad te vermijden. Het makkelijke aan deze tas is dat deze opvouwbaar is.

Powerbank - Deze mini powerbank dient vooral om mijn telefoon op te laden. Zo pik ik af en toe na de werkuren een eventje mee en dan moet de telefoon helemaal opgeladen zijn.


Wat zijn jouw musthaves op school?