donderdag 8 september 2016

Neuzen in het dagelijkse bakje | Daily Make-Up

Mijn kast mag dan wel plompvol zitten met make-up, toch heb ik maar een minimum aantal producten die ik elke dag gebruik. Deze wisselen heel vaak, maar momenteel ben ik erg fan van de producten die ik in dit artikel uit de doeken doe.


Jullie konden laatst al zien hoe de volgorde van mijn routine eruit ziet, maar nu ga ik dieper in op enkele producten. Het is niet zo dat ik dagelijks met een volledige make-up look (oogschaduw, foundation, lipstick...) de deur uitga. Integendeel zelfs. Soms gebruik ik enkel een likje mascara en wat concealer. Op een normale dag doe ik er niet langer dan 7 minuten over om mijn gezicht op te maken.


Concealer - Gezien de blauwe kringen onder mijn ogen altijd mooi meegenomen. De Essence 16h doet al maanden het klusje. Het product breng ik aan met een concealer buffer van boozyshop. Met cirkelvormige en debbende bewegingen werk laat ik de kleur versmelten in mijn huid. Afpoederen doe ik met een losse doorzichtige poeder van hetzelfde merk. Ook dit doe ik met een Boozyshop kwast. - Review Boozyshop kwasten

Eyeliner - Er zijn zelfs dagen dat ik deze stap skip. Ik trek een heel fijn lijntje op de bovenste wimperrand. Momenteel heb ik de Catrice liquid liner herontdekt, maar gebruik nog het vaakst die van Dr. Hauschka.

Mascara - Geen overbodige luxe voor iemand met lichtbruine (oké... blonde) wimpers. Dat kleine likje mascara zorgt ervoor dat mijn ogen veel wakkerder zijn. Zo krijg ik vaak de opmerking dat ik er moe uit zie, dan heb ik toevallig geen mascara op, dus het doet wonderen. Ik zie dat ik op de foto nog de Etam Beauty Balconnet mascara gebruik, maar die plaats is nu ingenomen door de Urban Decay Perversion mascara. Zoals ik zei: deze dagelijkse stash verandert heel snel.


Wenkbrauwen - Een mooi gevormde wenkbrauw kan het gezicht helemaal vormen. Ik schreef al eerder over mijn wenkbrauw routine en deze doe ik ook dagelijks. Soms zet ik de kleur wat harder aan en soms wat zachter. Daarvoor gebruik ik steenvast de producten van Eylure gecombineerd met een Boozyshop kwast, een pincet van Anastasia Beverly Hills en een spoolie.

Blush - Onder het motto: "Alé, 't is goed voor één keer.", kocht ik mijn eerste high-end blush van Hourglass in de kleur Mood Exposure. Vanaf het moment dat ik hem in handen kreeg, heb ik hem dagelijks gebruikt. Hij is intens gepigmenteerd, bevat een lichte glans en laat een natuurlijk resultaat achter. Deze breng ik aan met een blush kwast van Boozyshop die ik om één of andere reden ben vergeten te fotograferen.


Wat zit er in jouw dagelijkse bakje?
© Laupropos | All rights reserved.