Ze zeggen wel eens vaak dat als een deur sluit een ander opent. De eerste maand van het schooljaar bracht heel wat mooie mensen, leuke verrassingen en nieuwe avonturen met zich mee.We begonnen september door er weer in te vliegen bij Brico. Ik mag namelijk schrijven voor hun Brico voor de makers blog. Altijd plezant om mijn handen uit de mouwen te steken en de creatieve toer op te gaan.


Het verhaal van de 1000 meubelzaken bezoeken.


Ik wil jullie graag bedanken voor alle lieve berichtjes, leuke samenwerkingen en meer. Ik sta er heel vaak bij stil wat voor een gelukzak ik ben!


Ik kreeg op korte tijd twee telefoontjes van verschillende scholen en moest een keuze maken. Momenteel sta ik bij de peutertjes bij een hele groep nieuwe (en veel te lieve) collega's en een gloednieuwe school.


Ik maakte ook een verjaardagstaart, want blijkbaar verjaarde een kindje uit de klas! De onderkant vind ik nog niet zo mooi, dus iemand een tip wat ik in de plaats kan doen?


Mijn vriendinnetje trouwde!! Het was een erg mooie dag waar ik onverwacht veel nieuwe vrienden maakte. Wel jammer dat het zo snel voorbij was... Oh en die 'VELO' was eigenlijk eerst 'LOVE'. We zijn haar huis gaan *ahum* versieren.


Even de klaspop Jules wassen. Disturbing zicht...


Pannenkoeken eten!Elke avond controleer ik de statestieken van mijn blog. Daarmee kan ik zien wat jullie het meeste interesseert en kan ik daar meer mee doen. Ik zag dat er veel personen via Flair op mijn blog kwamen en daar was een zeer bijzondere reden voor... De dag nadien kreeg ik een mailtje in de bus dat ik bij de eerste 20 Finalisten zit voor de Flair Online Talent Award! OMGGGGG!


Om de maand af te sluiten was ik te gast bij de Tea Time Release party. Thanks for having me An-Katrien! Een vlog van de avond vind je hier.

Hoe was jouw maand september?