Meestal probeer ik van de kleur roze te blijven. Mijn haar is blond en met roze gaan mensen al snel denken aan die plastic pop waar we heel lang terug mee speelden. Toch koos ik voor een poederroze Tutu die ik een tijdje geleden online kocht. Ideaal, leek me, voor een trouwfeest.


Tutu/Tutu online - Top/H&m - Vest/The Sting - Tasje/Balmain
Ketting/Luxedy - Schoenen St.Oliver/Brantano - Ballon/Greetz.be

Ze verklaarden mij even voor gek toen ik voor platte schoenen ging, maar dat leek mij net het meest ideaal. Ik wist dat het een leuke, maar ook vermoeiende dag zou worden, dus koos ik voor comfort. De tijd dat platte schoenen niet hip zijn, is voorbij. De rok combineerde ik met een crèmekleurige top en vest die beiden een kanten toets hebben. Gezien ik deze al een tijd in de kast heb liggen, zijn ze niet meer te koop. Het rosé gouden kettinkje draag ik bijna dagelijks en paste ideaal bij de schoenen.


Ik wens lieve Kirsten en Jordy een heel gelukkig (lang, gezond, vol kindjes...) 
leven toe! De liefde straalde er vanaf op jullie mooie dag.