Producten waarmee je blijft klungelen. Zelf de grootste make-up gurus kunnen de bal bij deze drie aangekaarte make-up handelingen wel eens misslaan. Wie loopt er immers nooit eens naar buiten met een ongelijke eyeliner, uitgelopen lipstick of bloedrode ogen.


"Help! Mijn eyeliner staat scheef."
Het probleem zit zeker niet in het maken van één perfecte wing. Het probleem begint vooral als je aan de andere kant begint en de boel niet gelijk krijgt. De eyeliner is eerst te dun, daarna te dik en daarna mag je alles helemaal uitboenen om opnieuw te beginnen.

Tip - Gebruik een visitekaartje als hulplijn en zet hiermee de strakste lijntjes.


"Even prikken in mijn oog."
Een nepwimpertje kan een look helemaal afwerken. Wimpers zijn niet enkel ideaal voor personen met korte wimpers, maar kan ook een look heel feestelijk maken. Er bestaat vandaag de dag een groot assortiment dat voor ieder wat wils heeft. Toch is het niet evident om deze kleine (irritante) kereltjes aan te brengen. Oefening baart kunst, maar voor de kunst er is, moet je heel wat keren in je ogen prikken. Het is ook mogelijk dat je de lijm net iets te lang hebt laten drogen waardoor hij niet meer kleeft. Of net niet lang genoeg. Stel je voor dat de wimpers doorheen een gezellige party los komen te hangen.


Tip - Individuele wimpers zijn een stuk makkelijker om aan te brengen. 
Je hebt ook de volledige controle over het hele gebeuren."Vandaag is rood de kleur van mijn tanden."
Er zijn heel wat dames die een rode kleur rocken. Petje af, want dagelijks vroeger opstaan voor precisiewerk doet niet iedereen na. Zo kan je een natuurlijk lipstick snel aanbrengen vanuit de huls, maar met een rode lipstick is het beter om eerst een lippenseel te gebruiken. Mocht de lipstick bloeden (=uitlopen), dan is het aangeraden daarvoor nog een lippotlood aan te brengen. Doorheen de dag is het nodig om de kleur verschillende keren opnieuw aan te brengen omdat je ze overal hebt achtergelaten: een kus, een drinkglas, je broodje... met gevolg dat het hoogstwaarschijnlijk ook op je tanden zit.

Doordat de kleur zo aanwezig is, kan je makkelijk foutjes opsporen. Met het lippenseel kan je mooi de contouren van de lippen volgen, maar mocht je de ene kant van de lip dikker maken dan de andere, dan krijg je al snel het bovenstaande eyeliner probleem.


Producten waarmee jullie blijven falen? Ik hoor het graag!