Dit review liet zo lang op zich wachten, maar daar heb ik een degelijke verklaring voor: dit product was meteen zo'n grote favoriet dat hij na ontvangst in mijn dagelijkse bakje vloog en volop (met veel liefde) behandeld werd. Het werd een dagelijks product waardoor ik gewoon vergeten ben om er een apart artikel van te maken. Daarom presenteer ik vandaag de Rimmel Sculpting & Highligting Kit by Kate Moss.Het product wordt verkocht in drie varianten: 001 Golden Sands, 002 Coral Glow en 003 Golden Bronze. Zelf kreeg ik het Golden Sands palette in handen ter review. Het doosje heeft een bronzen afwerking, is gemaakt van stevig plastic en heeft op de achterkant een kleine how-to staan.

Intussen is het extreme shapen passé en wordt er nu vooral gewerkt met verschillende kleuren blush. Toch kan dit palette heel goed van pas komen in de make-up stash. Doordat het drie grote pannen met poeder bevat, heb je meteen alles bij de hand.


De poeders zijn heel zacht en daardoor makkelijk te blenden. In de highlighter zit een subtiele glans, net als in de blush en de contour bevat lichte gouden glitters. Gezien de contourkleur warm is, gebruik ik deze vooral om mijn gezicht op te warmen. Dus eerst breng ik een contourkleur aan (bij mij is dat de Essence My Favourite Tauping) en daarna ga ik licht over met deze poeder. Geen extreme pigmentatie, maar als je van een natuurlijk effect houdt een erg mooi resultaat.


Ik ben helemaal fan van mijn exemplaar. Ook met mijn koele ondertoon kom ik weg met deze warme kleuren. Het geheel blendt makkelijk en zorgt meteen voor een natuurlijk resultaat. Ook heb je meteen drie poeders bij de hand: reisproof!


Drogist
Rimmel Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss - € 10,99-