De make-up verandert mee met de wind, maar bij skincare heb ik al een tijdje dezelfde grote favorieten. Deze producten zijn ideaal voor een droog huidje, werken dus hydraterend, en bevatten merken als Nivea, Origins, Lush en Erborian.


Nivea Miccelair Doekjes (ogen, gezicht en lippen) - Ik gebruikte altijd een vette oogmake-up remover om het meeste vuil te verwijderen rond de ogen. Ik leg eerst een pad (gedrenkt in remover) op de ogen om daarna rustig te wrijven. In deze doekjes zit er meteen remover gedrenkt en kan je zowel gebruiken voor de ogen, lippen als het gezicht. Het neemt vuil meteen weg en laat een zacht gevoel achter. 
TIP Wanneer ik het doekje enkel voor de ogen gebruik, scheur ik 1 pad in verschillende stukken. Dat werkt zuiniger.

Lush Eau Roma Water - Daar is 'ie weer hoor! Ik gebruik al jaren mijn Eau Roma water en vond maar één product dat even goed was als deze (= bioderma micellar water). Het watertje zorgt ervoor dat vuiltjes die niet zichtbaar voor het oog zijn, verdwijnen. Ik sta er steeds van versteld hoeveel vuil er nog vanaf komt na het gebruik van de doekjes. De Eau Roma Water geeft ook nog eens een erg fris en net gevoel.

Origins Ginzing Crème - Het heeft lang geduurd, maar ik heb eindelijk een goed hydraterende crème gevonden. Hij ruikt naar verse sinaasappels en trekt in  no time in de huid. Ik doe ongeveer drie maanden met één potje, dus deze is bijna aan vervanging toe. Ik weet namelijk niet wat ik zou doen als ik dit potje niet meer in de kast zou hebben.

Erborian Yuza Eye Sorbet - Op mijn gezicht is het droog en onder mijn ogen is het nog gevoeliger en droger, dus extra hydratatie daar niet overbodig. De Yuza Sorbet gebruik ik in combinatie met die van Origins en samen maken ze de perfecte combo. Mijn huid voelt stralend zacht en gezond aan.


Ik gebruik deze producten zowel 's avonds als 's morgens in deze volgorde. De huid neemt doorheen de dag heel wat vuil op (make-up, stof...) en heeft daarom een goede verzorging nodig. Het was ook lang zoeken voordat ik uiteindelijk de producten vond die goed bij mijn huidtype pasten. Mocht jij een droge, doorzichtige huid hebben, zijn deze producten misschien ook iets voor jou.

Wat zijn momenteel jouw skincare producten?