Deze maand stortte ik mij helemaal op mijn klasje. Heerlijk om die kleine schatten elke dag te zien groeien. Naast het werk groeide de blog ook intens en waren er alweer leuke surprises.De maand begon met een bezoek aan Pop Up Class. Een plaats waar creatieve zielen kunnen luisteren naar hun grote idolen. De eerste avond kwam Jan Eelen vertellen. We kennen hem als regisseur van Vaneigens, het eiland, callboys, enzovoort.


Er was ook weer Estetika beurs. Ik ging even langs bij de stand van Mii Cosmetics/comoda. Altijd een leuk weerzien.


Ik ging nog een keertje naar Pop Up Class samen met Stephanie. Een mega gezellige avond!


Even een kiekje uit de klas. Hier speelden we toneel voor de kleuters.


Een avondje oppassen bij mijn lieve nichtjes. Ik deed spelletjes en wat maskertjes mee. Er zat ook nog eens een komkommer in de koelkast. Score!
 

Die tijd van het jaar is aangebroken waar we probleemloos rode nagellak kunnen dragen.


Ik kreeg een super lief kaartje van mijn tante om mij te feleciteren met mijn appartement. Momenteel wacht ik nog tot ik de akte kan tekenen. Spannend!

Hoe zag jouw maand oktober eruit?