Het is zo dat als bezoekers erg veel interesse tonen in een product je moet schuiven in de 'te reviewen' agenda. Gezien het woord flexibel in mijn C.V. staat, zal ik het hier ook even toepassen. Ik moet even terugkeren naar vorige donderdag, want toen was ik te gast bij de release party van de eerste officiële collectie van An-Katrien. Naast enkele leuke kledingstukken is er ook een parfum gelanceerd. En over dat parfum wilden jullie meer weten, dus... here it is!

Het theekransjes thema loopt doorheen de hele collectie: ook bij het parfum. Een kleine doos met verschillende theekopjes en -kannen verklapt meteen dat het om een meisje-meisjes geur gaat. Het design werd gemaakt door, als ik goed geluisterd heb, haar schoonzusje Jessica De Block. Ook op het flesje zelf staan er heel wat theekopjes en bovenop een roze bloemknop.


Ingrediënten: Alcohol denat, parfum (fragrance), aqua (water), benzyl salicylate, limonene, alpha isomethyl ionone, citronellol, linalool, cinnamique alcohol, coumarin citral, geraniol, eugenol, bht

Meestal wordt er bij een parfum een lijst met noten geleverd waardoor het makkelijker is om een beeld te vormen van een geur. Ik zal mijn uiterste best doen om te beschrijven welke geuren ik eruit haal. Het gaat om een zoete, maar tegelijk ook pittige geur als je de neus er een tijdje tegenaan houdt. Eerst romantisch en daarna erg kruidig. Persoonlijk vind ik dat vooral het kruidige de bovenhand neemt na het spuiten en deze ruik je ook het meest doorheen de dag. Misschien kan ik vergelijken met de geur van een kruidige thee?


Het parfum bevat in totaal 30 ml product, waardoor duidelijk is dat het om een pocket size gaat. Een iets prijziger parfum, maar als de geur je echt iets zegt, misschien leuk om uit te proberen. Momenteel, ik weet niet of daar verandering in komt, kan je het parfum enkel nog online bestellen. Ik kan maar hopen dat mijn review jullie verder helpt naar een fijne beslissing.

Tea Time Perfume - € 29,50-