Ik ben al mijn hele leven teer aan koortsblaasjes. Bij de minste weerverandering, het minste velletje aan mijn lippen ... heb ik het zitten. Mogelijk zijn er nog meer mensen met dit probleem, dus deel ik even de producten die mij echt helpen.


Het hele jaar door smeer ik Carmex. Het voedt mijn lippen en hydrateert ze zoals geen enkele lippenbalsem doet. Doordat mijn lippen gevoed worden, krijgt het virus minder tot geen kans om nog door te breken.

Als je het koorstblaasje voelt opkomen, slik dan meteen een Aciclovir Sandoz pilletje. Deze kan je enkel krijgen op voorschrift en in samenspraak met de dokter. Een koorsblaasje ontstaat als er een verminderde weerstand is, dus dit pilletje pept het lichaam terug op. Het vermindert ook de terugkerende opstoten.


Dit product leerde ik een tijdje terug kennen en moest ik even mee spelen voordat het echt werkte. Het apparaat dient een geconcentreerde warmte toe van 51 a 52°C. Hierdoor wordt het koortsblaasje geïnactiveerd, kan het niet vermeerderen en worden er ook nog eens eiwitten aangemaakt die het immuunsysteem aanzetten tot. Voor mij is eenmalig gebruik geen hulp, maar doorheen de dag verschillende keren toepassen. Het aanbrengen doet ook echt pijn (het gaat immers om warme temperaturen), maar gezien een koortsblaas ook pijn doet, verbijt je dat even.

Di Beauty & Care - Carmex lippenbalsem
Apotheek - Aciclovir Sandoz
Apotheek - Herpotherm (riemser)