Het is begonnen. Momenteel wordt de mailbox overstroomd door de ene kerstcollectie na de andere. Ook lush, een verzorgingsmerk, heeft enkele producten ontwerpen in het kerstthema. Gezien ik niet vlakbij de Lush woon, is het niet evident om vaak een review te schrijven, maar na een bezoekje Antwerpen ben ik er toch eens binnen gestapt. Ik bracht een schattig kerstmannetje en cadeau mee naar huis.


Peeping Santa
Een schattige kerstman die komt piepen. Deze bruisbal laat veel bubbels en een rode kleur achter in het bad. Achteraf blijven er weinig tot geen vuiltjes achter in het bad, wat altijd interessant is. Het leuke aan deze bruisbal is dat je hem in stukjes kunt gebruiken. Zo hield ik hem onder het stromend water tot ik het voldoende vond en liet ik hem daarna drogen om een volgende keer te gebruiken. Ik ben er in totaal vier keer mee in bad geweest. Ook fijn is dat hij licht naar aardbei geurt.

Ingrediënten
Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Natrium Laureth Sulfaat, Fair Trade en Biologische Cacaoboter (Theobroma cacao), Laurylbetaïne, Maïsmeel, Parfum, Laureth 4, Olibanumolie (Boswellia carterii), Geraniumolie (Pelargonium graveolens), Fair Trade Sheaboter (Butyrospermum parkii), Titanium Dioxide, Benzyl Alcohol, Hexylcinnamal, *Limonene, Kleurstof 45380:3 (CI 45380:3)


Golden Wonder
Deze bruisbal is eigenlijk een bruiscadeau. Vanbuiten is hij goud en heeft hij een grote strik op de bovenkant. Binnenin zou je een gele toestand verwachten, maar schijn bedriegt, want dit cadeau bevat een surprise. Binnenin is de kleur groen en als de bruisbal helemaal opgelost is, verschijnen er drie gekleurde balletjes die ook verder oplossen. Een heel grappig zicht.

Ingrediënten: 
Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Perfume, Sweet Orange Oil, Cognac Oil, Lime Oil, Cream of Tartar, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Betaine, Dipropylene Glycol, Gardenia Extract, Benzyl Benzoate, Citronellol, *Limonene, *Linalool, Colour 15510, Colour 45350, Colour 45410, Colour 42090, Golden Edible Stars, Golden Lustre


Het water krijgt een groenige kleur met gouden glitters en schuimt licht. Deze glitters blijven aan de zijkant kleven, dus het is nodig om achteraf goed af te spoelen. Mijn huid voelde achteraf heel gehydrateerd aan en kreeg een lichte film over zich heen. Deze was niet vettig, maar voelde wel aanwezig. Deze bruisbal kan je maar één keer gebruiken gezien hij heel snel oplost.


Ik ben heel blij met deze twee nieuwe bruisballen en begin al lichtjes in de kerstsfeer te komen. Mag ook, want de feestdagen staan voor de deur. Ze zijn erg hydraterend en passen daarom perfect bij de koude tijd van het jaar.

Lush
Peeping Santa - € 5,95-
Golden Wonder - € 5,95