Wat een drukke maand was november, want het bracht veel werk, vergaderingen, nieuwe mensen, nieuwe merken... met zich mee. Ik kijk er dan ook met heel veel plezier op terug, want moest er niks te doen zijn, zou het ook maar saai zijn. Laat dat werk maar komen!We begonnen de maand met het bezoeken van meubelwinkels. Ik hou van decoratie, maar meubels kiezen is een paar ander mouwen. Gelukkig kreeg ik wat hulp bij het kiezen en werd ik achteraf getrakteerd op een lekkere pannenkoek. Kwestie van een beloning...


Gezien de boekenbeurs aan de gang is, krijg ik het warm om zelf ook boekjes te bekijken. Dresscode Josje staat momenteel op mijn verlanglijstje. Wiebelbillenboogie heb ik intussen in mijn bezit en werkte ik uit in de kleuterklas.


Er zijn ergere taakjes dan lush producten testen. ^-^


Ik werd uitgenodigd voor de Flair Online Talent Awards. Een hele eer natuurlijk, maar na de eerste 20 lag ik er al uit - Bummerrrr. Hoe dan ook: we zijn heel blij met winnaar Joppe. Veel succes!Ik nam mijn goede vriendinnetje mee  naar de #Fota2016 awards. Voor haar was het een ander wereldje en ze stond versteld over hoe veel werk er achter een blog steekt. Ze begreep ook niet goed waarom een groep bloggers foto's zaten te nemen in de WC. Ik ging op onderzoek uit en zag al snel waarom bloggers de wc zo leuk vonden... Grappig!


Gezellig uit eten met een vriendinnetje bij Pauls' Boutique in Kortrijk. Gigantische burger gevolgd door een klein shopmomentje.


Nieuwigheden spotten bij Di beauty & Care. Deze blushes zijn zooo mooi! Maar ik heb er al zoooo veeel!


Ik werd uitgenodigd voor de lancering van Otentic Carrousel. Een hele gezellige avond. Liken, die handel!


The Body Shop nieuws meepikken. Ze hebben altijd erg mooie kerstcollecties. Dit jaar komt er ook een bijzonder extra large pakket vrij om het 40 jarig bestaan te vieren.De nieuwe Disney Film Vaiana is een feit. Een prachtig verhaal, mooie liedjes en een mega good feeling bij het einde. Ik ga hem so-wie-so nog eens opnieuw kijken als hij in in de zalen te zien is.

Hoe zag jouw maand november eruit?