Wat een vrouw gelukkig maakt? Naast een gezond en geliefd leven zijn er heel wat kleine frutseltjes waar ze intens blij van kan worden. Juwelen, bijvoorbeeld.Op Happiness Boutique mocht ik twee juwelen uitkiezen. Ik had na tien minuten al mijn mandje gevuld met twee totaal verschillende exemplaren. Ik koos een choker ketting en bijzondere oorringen. Een aantal dagen werd mijn pakje geleverd via de brievenbus post. Verscholen in een stevig doosje zaten de twee producten in bubbelplastic verstopt.


Deze chocker ketting kan je eigenlijk op twee manieren dragen. Hij is groot, dus kan als gewone ketting dienen. Je kan hem ook strakker aanzetten zodat hij net rond de nek past en eruitziet als een chocker. Ideaal, want dan kan je hem dragen zoals je wilt. Het is ook de eerste keer dat ik voor een donkerblauwe ketting ga met fonkelende stenen, maar ik ben wel meteen fan.


Als tweede koos ik een paar asymmetrische oorringen. Als je mij volgt op YouTube weet je dat deze in de favorieten video van oktober verschenen. De kleur past perfect bij mijn type huid en ook bij mijn ogen. Ze doen ze stralen, ofzoiets - Girly stuff i know. Het asymmetrische aspect maakt ze nog meer bijzonder. Ik heb nog maar weinig personen gezien die met soortgelijke juwelen rondliepen en ik hoop één of andere trend te beginnen.Dat ik blij ben met deze juwelen hoef ik niet meer te vertellen. Ik vertelde aan het begin van het artikel dat het plezier net in de kleine dingen zit zoals: een doosje, een lief kaartje, een juweeltje ... dus maakte deze bestelling mij helemaal happy. De juwelen zijn ook kwalitatief, stevig en worden met de juiste zorg verzonden.


Joy Statement Necklace in Blue - € 24,90-
Turquoise Asymmetrical Earrings - € 16,90-