Er hangt niet enkel de kerstsfeer, maar ook een lekker geurtje in de lucht. Zelf heb ik al een mooie collectie opgebouwd met de meest heerlijke geurtjes, maar geen enkel van die geurtjes zijn zo feestelijk als de volgende die ik uit de doeken doe.


Intimacy Noir parfum - Het parfum werd een tijdje terug gelanceerd en heeft er intussen een zwoel zusje bij gekregen. Zwoel omdat de eerste versie Sheer bloemig was, terwijl deze zoeter en sensueler is. Naar mijn weten is deze nog niet te koop bij Ici Paris XL, maar we mogen er wel met volle teugen naar uitkijken. Een ideaal geurtje voor de feestdagen of op vrolijke feestjes in het algemeen.

s. Oliver For Her - Dit schattige flesje bevat de nieuwste geur van s Oliver. Hij is moeilijk te omschrijven, maar ik doe even mijn best: fruitig, zoet en bloemig. Noten als Turkse roos, fruitige pioen, milde magnolia, peperkorrel, iris, muskus, amber... komen erin voor. Het brozen detail en de flacon zorgen voor een bijzonder feestelijke toets. Het strikje maakt het dan weer erg meisjesachtig, wat perfect bij de geur past.

Chanel Coco Mademoiselle - Deze geur blijft echt een old but gold exemplaar. Het is een kruidige en tegelijk zwaardere geur, maar dat maakt haar net zo perfect voor de feestdagen. Gezien deze een grote favoriet is van la mama, hij is bijna op, leek het mij zeker een vermelding waard.


Wat zijn volgens jou de meest feestelijke geurtjes?