Ik geloof niet in liefde op het eerste gezicht, maar als het op handtassen aankomt geloof ik deze uitspraak wel. Het is intussen al een jaartje geleden dat ik een nieuwe tas in handen kreeg, dus verplaatste ik inhoud van de oude met heel veel plezier naar een nieuwe. Deze inhoud veranderde ook een beetje, dus leek het mij leuk om deze aan jullie te tonen.

Gezien de aankoop van mijn appartement was ik heel euforisch dat ik van Duifhuizen tassen en koffers een handtas mocht uitzoeken om te reviewen. Anders was er geen nieuwe tas in huis gekomen en had mijn goede oude ik nog wat langer gespaard omdat de meeste aandacht nu uitgaat naar meubels, keukens en huishoudelijk gerei. Goed... tot daar. Ik wilde al langer een cognac tas en vond meteen mijn goesting in hun assortiment. Deze tas is ook in heel wat andere kleuren beschikbaar, maar gezien ik langer deze kleur wilde, was de keuze snel gemaakt.


De tas is deel van hun eigen merk. Een lederen exemplaar met bamboe handvatten. Zeer bijzonder, want bamboe zie je niet in elke tas die je op straat ziet terug komen. Ook de vakjes in de tas zijn zeer welkom. Mijn vorige tas had deze niet waardoor ik snel niet meteen vond wat ik nodig had. Nu kan ik weer de organisatiefreak in mij loslaten en alles een vaste plaats geven. De tas is voorzien van twee compartimenten, een tussenschot met ritssluiting, twee insteekvakjes en één groter insteekvak. Ook interessant om te weten is dat er een afneembare schouderband is. Deze werkt handig als ik naar het werk ga en mijn handen vrij moet houden om andere dingen te dragen.


Nu zijn  jullie vast wel benieuwd wat voor goed ik elke dag meesleur. Eigenlijk valt dat best wel mee. Vaak zit er nog een extra map bij als ik een vergadering heb of extra prulletjes die ik zeker nog moest meenemen voor mijn klasje, maar gezien ik mijn handtas vaak uitzoek blijft de schade beperkt.

Portemonnee - Carmex lippenbalsem (what else?) - Yay tasje (eerste hulp bij ongevallen tasje) - Telefoon - Spiegeltje (supper (s)kattig) - l' Occitane handcrème - Zakdoeken - Reload parfum - Dr. Hauschka lipstick - Kam


Ik ben alvast heel blij met deze nieuwe aanwinst. Ik kan deze kleur met heel wat combineren en het zorgt meteen voor een extra schwung tussen al mijn standaard zwarte tassen. Ook het hout is aangenaam in gebruik en om vast te pakken. Mocht je zelf ook benieuwd zijn naar deze Duifhuizen handtassen kan je zeker bij vragen of meer bij hen terecht.

Duifhuizen handtassen en koffers
Duifhuizen handtas cognac - € 129,95-

Zien jullie je handtas ook graag? ;)