Het wereldwijde web zal een goed boek nooit helemaal kunnen vervangen. Even op de bank ploffen om je te verdiepen in boeken van de meest inspirerende personen. Als boekenworm doe ik graag een paar mooie exemplaren uit de boeken - get it?


Lauren Conrad - Intussen heeft Lauren al heel wat boeken geschreven die elk iets bijzonders bevatten. Haar eerste boek 'Style' omvat beauty, kleding... en bruikbare tips om de eigen schoonheid in de verf te zetten. Deze worden vergezeld door mooie foto's. Intussen heeft ze ook een 'Beauty' boek (enkel beauty) en 'Celebrate' boek uitgebracht.

Anna Nooshin - Vooral het boek 'on top' kon mij bekoren. Vrouwen die van ondernemen houden en verandering willen brengen door hun eigen creativiteit in te zetten, hebben baat bij deze schrijfsels. Door het eerste boek werd ik heel nieuwsgierig naar het tweede, maar dat kon mij minder bekoren. Dat boek gaat meer over persoonlijk meegemaakte situaties en daar heb ik -no offense Anna- helemaal niks mee. On Top zorgt ervoor dat je een boost en meer zelfvertrouwen kweekt. Daar kan je nooit genoeg van hebben, uiteraard.Michelle Phan Make-up - Michelle Phan was de eerste make-up guru die ik begon te volgen op Youtube. Toen was alles nog heel eenvoudig met een webcam gefilmd en het kleine begin van de grootste Youtubers. Intussen is ze niet meer bezig met Youtube, maar heeft ze haar eigen make-up lijn op de markt gebracht en staat ze vooral achter de schermen te glanzen. In haar boek gaat het zowel over inner- als outer beauty. Twee zeer belangrijke punten waardoor je als vrouw helemaal tot je recht komt.

Welke beautyboeken geven jou een boost?