Het voorbije weekend toonde nogmaals aan dat wanneer je eens te hard met de ogen knippert het voorbij is. Gezien de werkweken elkaar snel opvolgen, is het ook een must om de nodige rust en energie op te doen zodat je er helemaal tegenaan kunt. Ik deel daarvoor vier producten ideale producten.


Arnica Douche voor soepele spieren, Kneipp - Na een fysiek intensieve dag, sportsessie ... is het zalig om dat van je af te spoelen. Dit kruidige doucheproduct van Kneipp reactiveert en versoepelt de spieren. Ook de kruidige geur zorgt voor een intense prikkeling van de zintuigen. Mijn spieren voelden er zeker en vast een stuk beter door. Verder bestaat de collectie Arnica voor soepele spieren ook uit een massageolie, badolie en bruistablet.

Wild Argan Oil Hand Cream, The Body Shop - Niks vervelender dan kloven in de handen en het vreselijke trekkende gevoel erbij. Argan olie is een plantaardige olie met een verzorgende functie, dus we zien het graag terug in een cosmetica product en al zeker in een handcrème. Deze crème hydrateert en is fijn in gebruik door de handige tube. Naast deze cream gebruik ik ook de body butter en het doucheproduct.


Himalayan Charcoal Glow Mask, The Body shop - Een maskertje zou voor de nodige ontspanning moeten zorgen, maar we weten dat heel wat exemplaren eerder voor plakkerigheid en geklungel zorgen. Gelukkig is dat niet het geval bij deze Charcoal Glow Mask van The Body shop. Deze smeert makkelijk uit, blijft goed kleven en droogt vrijwel meteen op. Het masker zorgt voor een fris gevoel en laat een babyzacht huidje achter. Mijn gevoelige huid was wel wat rood  na het masker, maar na tien minuutjes trekt de roodheid volledig weg. Mijn exemplaar komt uit de koffer 40ste verjaardag van The Body Shop.

Moments of Me, Kruidvat - Niks gaat boven een momentje voor jezelf, want je kan er ontzettend veel energie uit halen. Een goed boek lezen, muziek beluisteren, een hobby beoefenen ..., maar ook het lichaam verzorgen, hoort daarbij. Er zijn verschillende geurtjes in het Moments of Me gamma van Kruidvat, maar mijn persoonlijk favoriet is toch het Eucalyptus geurtje. Het doet denken aan een SPA ervaring (= meteen relaxed). Ook de bijbehorende scrub heeft hetzelfde geurtje en ontdoet, met een zacht aanvoelende korrel, die huid van dode cellen.

Welke producten geven jou energie?