Na een korte pauze na de feestdagen komt alles meestal weer rustig op gang. Deze maand februari was net iets anders dan de voorgaande, want ik mocht heel wat nieuwigheden voorstellen en dat bracht ook heel wat favorieten met zich mee. Ik doe er even een aantal uit de doeken.


Instax Mini 8 - Over specifieke cadeautjes maak ik nooit een artikel, maar het verjaardagscadeautje dat ik dit jaar keer, was deze mini polaroid camera. Ik gebruik hem om vrienden en familie vast te leggen en er daarna een collage mee te maken. Ik vind het concept ook ontzettend leuk en vind de vintage vibe errond top. Ook leuk dat je de foto na enkele minuten al kunt bekijken.

Nivea Fresh natural deodorant - Normaal wissel ik mijn geliefde deo geuren niet snel om, maar deze maand probeerde ik eentje uit van het merk Nivea. Deze geurt naar het oeroude nivea geurtje en zorgde ook voor een fris gevoel doorheen de dag.

Tea Time Perfume By An-Katrien - Een tijdje terug was ik aanwezig bij de lancering van de nieuwe Teacups and Dresses lijn van An-Katrien. Daar werd ook een geurtje gelanceerd en dat geurtje had ik verdacht veel op deze maand.


Rituals Sun Glow in Pink Brown - Voor alles wat glimt heb ik meestal een extra boontje. Zo werd deze maand the Ritual of Cleopatra gelanceerd bij Rituals gelanceerd en was deze highlighter daar een onderdeeltje van. Deze geeft een subtiele glans die perfect is voor dagelijks gebruik.

The Body Shop Almond Hand and Nail Cream - Gezien het wisselvallige weer nog altijd aan de gang is, zien mijn handen enorm af. Er zijn verschillende handcrèmes die ik gebruik, maar naar eentje greep ik deze maand het meest. Deze heeft een zoete amandel geur, is niet op dieren getest, blijft niet plakken en hydrateert de handen en nagelriemen intens.

The Body shop Himalayan Charcoal Glow Mask - Tijdens de drukke dagen was het geen overbodige luxe om eens te relaxen en een heerlijk maskertje op te doen. Dit maskertje van the body shop zorgt ervoor dat de huid zacht wordt en je een fris en herboren gevoel krijgt.

Dr. Hauschka lipstick - Dr. Hauschka brengt jaarlijks meerdere bijzondere collecties uit en ook deze rode lipstick is daar deel van. Deze benadrukt de natuurlijke schoonheid van de lippen en zorg voor een mooi glansje. Voor personen met broze lippen is deze ideaal door de natuurlijke ingrediënten: minerale pigmenten, amandel- en abrikozenolie, carnaubawas en extracten van heilzame planten zoals rozen, wondklaver en rozenbottel.

Wat waren jouw favoriete producten deze maand?