Ik wil zeker niet alle personen over dezelfde kam scheren, maar geef toe dat de meeste vrouwen zwichten bij het zien van producten met allerhande schattigheid zoals bloemen, vlinders en snoezige dieren. Zo heeft het merk Melli Mello die aparte uitstraling met een grote cadeautjesfactor om zich heen.


Melli Mello is afkomstig uit Nederland en heeft als betekenis allegaartje van kleuren, motieven... Dat zie je in alle verpakkingen en producten terug. Ik mocht uit het assortiment enkele producten kiezen en ging voor een zeepje, twee foams en een product met geurstokjes. Het assortiment bevat vooral producten voor hygiëne, maar dus ook voor in huis.

Soap Amsterdam
Het idee achter dit stukje zeep is dat er uit verschillende hoeken uit de wereld een ansichtkaart verstuurd wordt. Dit stukje zeep komt uit Amsterdam en heeft een zoete, crèmige geur. Hij schuimt lichtjes tijdens het gebruik en laat ook een geurtje achter op de handen. Deze zal ideaal staan in mijn toiletje voor het wassen van de handen. Ik ben benieuwd wie het printje dat in de zeep is gedrukt als eerste durft te beschadigen.

Ingrediënten: Sodium Palmitate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Stearic acid, Parfum, Sorbic Acid, Glycerin, Titanium Dioxide, Disodium Edetate, BHT.Shower Foam Patty & Romy
Ik ben al een tijdje fan van de fluffy textuur van shower foams, dus helemaal nieuw is het concept niet meer. Het is te vergelijken met het gevoel van scheerschuim: het flufft op na contact met lucht. De geur Romy is zoet, vrouwelijk en bevat de geuren patchouli en jasmijn. Het geurtje Patty is helemaal anders en ruikt snoeperig zoet door de dahlia en rozen. De formule is fijn en zacht voor de huid. Deze foams zijn ook verkrijgbaar in kleine formaten, dus dat is handig bij twijfelen (je wil het eens proberen) of om mee te nemen op reis.

Links: Patty / Rechts: Romy

Home Fragrance Sticks Romy Lace
Deze geur gaat samen met het voorgaande zeepje, want de patchouli en jasmijn komen terug. Ideaal om huis te zetten voor een geurtje extra. Het product bevat 250ml inhoud en beloofd 3 maanden werkzaam te zijn. Ook hier komen de schattige bloemen terug op de verpakking.


Melli Mello is vooral bijzonder door haar verpakking. Het is dat tikkeltje meer bij het product en daarom fijn om uit te zetten in huis. Geen hoge verzorgingsfactor, maar wel lekkere geuren en leuk om te geven (of te krijgen).

Home Fragrance Sticks Romy Lace - € 17,95
Shower Foam - €8,95
Soap Amsterdam €6,95