Deze maand stond volledig in het teken van het verbouwen van mijn appartementje. Daarom een iets kortere picture post, maar met een goede reden. Het gaat vooruit!Begin januari waagde ik de grote stap en tekende ik voor mijn appartementje. Ik heb dus vooral veel stof gezien door de verbouwing met als lichtpunt het branden van mijn haardje. Er is nog veel werk, maar we zetten door!


Een nieuwe samenwerking met Brico Voor de Makers stond online. Deze DIY verhuist mee als ik in mijn eigen stek ga wonen, want ik vind hem super tof geworden!


Ik kreeg een boeket binnen van Greetz.be. Echt een hart onder de riem en zo fijn om het huis mee op te fleuren!


Wat hebben we koude dagen achter de rug. Ook dat 's morgens vroeger opstaan om de ruiten te ontdoen van ijs mag snel stoppen. Bah.

Hoe zag jouw maand januari eruit?