Begin februari mocht Dresses And Daisies 6 kaarsjes uitblazen en ik herinner mij vaag dat ik toen een winactie beloofd had. Ik ben dan ook zeer trots dat in samenwerking met Paul & Joe Make-up niet 1, 2, maar 3 mensen heel gelukkig mag maken!

"Paul & Joe werd opgericht door de Parijse designer en eigenares Sophie Mechaly, in samenwerking met Albion, marktleider in de Japanse cosmetica. Het merk werd genoemd naar haar 2 zonen, Paul en Joe. In 2002 werd Paul & Joe Beauté gelanceerd als uitbreiding van het modemerk. De unieke « retromoderne » verpakking is geïnspireerd op Sophie’s herinneringen aan haar grootmoeders boudoir.

Elk seizoen wordt, in combinatie met de fashion van het merk, een nieuwe collectie gelanceerd. De producten zijn creatief, fantasierijk en zorgen voor een hydraterend, verzorgend en stralend effect!"

Nu zijn jullie vast benieuwd over wat er te winnen valt. Wel... Gezien ik drie mensen gelukkig mag maken, geef ik drie oogschaduw paletten van het merk weg. Een schattig doosje en nog schattigere vormgeving krijg je er extra bij. De kleurtjes zijn uniek en ideaal voor een natuurlijke look. Het roze kleurtje kan je in de naturelle look verwerken of gebruiken als blush. Hoe dan ook: het is een mooi trio voor de komende lentedagen.


Wacht... Er is nog meer! Ik kies drie winnaars en één van deze winnaars maakt nog eens extra kans om een blush uit de nieuwste lentecollectie te winnen. Deze blush breng je aan met een unieke powder puff en bestaat uit prachtige koraalkleuren. Toevallig ook het katje opgemerkt?♥ Wat moet je doen? 
Like Dresses and Daisies op Facebook, share het winactie bericht en laat eronder een reactie achter waarin je een vriend(in) TAGT. 

♥♥ +3 door te volgen op bloglovin', Instagram en Twitter 
+1 per kanaal. Volg je de drie kanalen is dat +3. Hoe meer je volgt, hoe meer kans op het pakket met de blush!

Meer weten over Paul & Joe make-up?
Deze winactie loopt tot en met 21 maart 2017. Veel succes!