Door de intense maand februari kijk ik nu volop uit naar de hopelijk iets rustigere maand maart. Alhoewel... stiekem hoop ik ook op evenveel fun en werk! Even een terugblik.


Na de persberichten van de feestdagen is het normaal iets rustiger. Dit jaar was dat iets anders en kwamen heel wat leuke nieuwtjes en pakketten over de vloer. Zo staken een paar persbureau's ook extra lekkernijen bij die nieuwtjes. Een goede gewoonte, naar mijn mening! I like it!


Een kusje voor Valentijntjes. Echt zo'n leuke manier om een nieuwtje te brengen! Chapeau voor het Oona team!


Begin februari deed ik een cursus basis visagie bij Wellness academie in Gent. Een tweedaagse cursus, dus heel intens, maar zo leerrijk. Ik kende al heel wat van make-up, maar ik leerde nog zoveel meer bij! Ik schreef intussen een volledig verslag over de Wellness Academie cursus.


Midden februari er schoolfeest. Een dagje feest, maar eentje dat heel wat voorbereidingen met zich meebrengt. Ik probeerde ook mijn steentje bij te dragen en pimpte het masker voor 1 van de hoofdrolspelers op. Ik was helemaal in mijn element daarvoor!


En ook het appartement begint stilletjes aan vorm te krijgen door de opbouw. De keuken die je hier ziet, heeft intussen een witte muur en lichtgrijze tegels.


Happy Valentine! Een kleutertje uit mijn klas kwam met het meest originele briefje.


En weer heel wat pakketjes. Er gingen deze maand heel wat nieuwe bedrijven met de blog in zee en ik ben er erg dankbaar voor.


En toen kwam mijn nieuwe QAZQA lamp binnen. Ik schreef er intussen een mini stukje over.


Ik probeer voor de blog heel wat maskertjes uit, maar deze deed deze maand erg veel dienst om de stress weg te houden. Hij is ook tot in de maandelijkse beauty favorieten geraakt!


De laatste dag van de maand viel midden in de krokusvakantie, dus besloten we er een dagje shoppen in Rijsel van te maken. Heerlijk winkelen, tateren en 's avonds met zere voetjes het bed in.Hoe was jouw maand februari?