Elk merk heeft intussen wel een eigen liquid lipstick op de markt gebracht. Het is de hype van het moment en deels begrijpelijk, want de substantie blijft lang zitten en zorgt voor mooie gekleurde lippen. Ik mocht er al heel wat testen, maar grijp toch het meest naar volgende drie.


PUPA Milano, I'm matt lip fluid 013 - Deze fluid kwam oorspronkelijk uit de Stay Gold collectie van vorige winter. Door de spitse sponsapplicator brengt het product gelijkmatig en gepigmenteerd aan op de lippen en dit zonder smaakje of geurtje. Waar ik wel niet helemaal akkoord over ben is de matte finish, want ik zie eerder een satijnen look. Satijn, want hij droogt niet helemaal op en voelt daardoor erg gehydrateerd aan. Het assortiment van PUPA Milano bevat nog heel wat meer kleurtjes en deze zijn makkelijk online verkrijgbaar.

The Balm Meet Matte Hughes Liquid Lipstick Committed - Omdat heel wat bloggers vertelden over dit exemplaar besloot ik hem ook te testen. Ik kreeg eentje in handen met een intense pigmentatie, langhoudende formule en minty geurtje. Net als de voorgaande droogt deze op met een satijnen finish waardoor hij de lippen niet uitdroogt. Wel een no-go voor anderen is het minty geurtje dat hij afgeeft. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg, maar ik weet dat bepaalde personen zich daaraan kunnen storen. Dit product is te koop bij Di Beauty & Care.

NYX Lingerie 02 Embellishment - Best een gewaagde kleur voor mijn doen, maar daarom net een grote favoriet. Deze haal ik uit mijn kast als er eens een feestje te beleven valt en daar doet hij prima zijn werk. Hij droogt mat op, droogt de lippen wel uit, maar zorgt daardoor wel dat hij een avondje goed blijft zitten. De substantie is net iets anders dan de vorige twee, want deze brengt stroever aan. Even goed inwerken, tijd nemen en zorgen dat alles gelijk verdeeld is en klaar is kees. Dit product is te koop bij NYX Belgium.


Als ik het zo zie lijken de kleur van PUPA en van The Balm erg op elkaar. Blijkbaar zijn dat mijn favoriete kleurtjes en verschillen ze net iets met elkaar. De ene is namelijk een tintje bruiner en de andere wat meer oranje - Ja, ik kan het goed uitleggen. Nooit genoeg kleurtjes, éh.


Nu ben ik heel erg benieuwd naar jullie favoriete liquid lipsticks. Hebben jullie een favoriet merk? Laat het zeker weten, want ik probeer ze heel graag uit!