Ik moet eerlijk zijn: "Deze maand was het heel erg moeilijk om nieuwe favorieten uit de kast te halen." Blijkbaar was maart vooral een maand waar ik nog steeds tevreden was van de goede oude rotten in de stash. Mocht je oude favorieten terug zien, sorry, maar dat wil wel zeggen dat ik ze oprecht goed vind, hé!


The Body Shop Shea Body Butter - Het mag dan wel wat warmer zijn, maar door de overgang heeft mijn huid nog steeds baat bij een dikke crème (= lees body butter). Deze maand deed de Shea Body Butter van The Body shop haar dienst. Het is een heerlijk alledaags geurtje dat intens voedt. Dit product leerde ik kennen door de verjaardagskoffer van The Body Shop.

The Body Shop Fuji Green Tea - Nog een product dat in de koffer zat was de Fuji Green Tea shower gel. Een verfrissend, maar tegelijk toch zacht geurtje.

The Body Shop Mango Body Scrub - Ik heb besloten meer de scrubtoer op te gaan en op regelmatige basis een scrubje te placeren. Een crème kan immers beter in de huid dringen als die huid gezond gescrubt is. Dit heerlijke mangogeurtje deed daar prima dienst voor.

Nivea Bronze effect - Dit product is nog volledig in de testfase, maar ik wilde hem nu al eens vernoemen. Het was jullie vast al opgevallen dat ik een heel bleek velletje heb. Blond zijn is een zegen, maar dan heb je er vaak het weinige pigment in de huid gratis bij. Daarom net dat ik zo blij ben dat Nivea een eenvoudig product op de markt bracht dat mijn bleke huidje een handje helpt. Later meer hierover.

Urban Decay Perversion mascara - De reden waarom deze mascara (die ik al maanden gebruik) opnieuw in het favorieten artikel zit, is omdat ik hem in de maand maart opnieuw heb gekocht. Hij separeert mijn wimpers op een natuurlijke manier en maakt ze intens zwart. Gezien dat is wat ik zoek in een mascara een grote favoriet. 

The Balm Meet Matte Hughes Liquid Lipstick Committed - Deze matte lipstick fluid bleek zo'n grote hype te zijn in blogland dat ik de proef op de som wilde nemen. Het product bleek een intense pigmentatie, langhoudende formule en minty geurtje te hebben. Het werd meteen een standaard iets voor in de handtas.

Rituals Sun Glow in Pink Brown in combinatie met I Heart Makeup bronzer en highlighter Bronze and Glow - Ik was vorige maand al fan van de Rituals highlighter uit de Ritual of Cleopatra lijn, maar ontdekte dat deze in combinatie met de I Heart Makeup highlighter helemaal tot zijn recht komt. Het zorgt voor een natuurlijk prachtig glansje op het gelaat.

Wat waren jouw favorieten deze maand?