De huid is het grootste orgaan van de mens en heeft daarom de juiste verzorging nodig. Ikari Skin Experts vormt een modulair systeem van 3 lijnen die een unieke verzorging geven, want iedere huid is immers anders. Zo krijgt iedere klant een unieke diagnose, gevolgd door een duidelijk behandelplan. Bij het binnengaan van de winkel krijg je meteen een gevoel van rust. De kleuren van het pand en de openheid ervan wijst meteen op de persoonlijke aanpak van het merk. Je kan er terecht voor gelaatsverzorging, skincare, minerale make-up en hair care. 


De producten worden niet zomaar verkocht, maar komen bij de klant op basis van een huidanalyse. Zo bestaan er duizenden huidtypes met persoonlijke eigenschappen die door middel van een scan duidelijk worden. De unieke eigenschappen worden dan bijgehouden door de klant een eigen SkinCode te geven die bij een volgende aankoop helpen.

De uitzonderlijke kwaliteit van het YourSkinType™ 
meetsysteem is noodzakelijk omdat een juiste diagnose 
de basis vormt voor een goede en doeltreffende 
verzorging op maat. 

Dr. Ilan Karavani


Voor wie fan is van minerale make-up, de aankoop of gewoon het aanbrengen ervan is er een bijzondere make-up corner voorzien. Minerale make-up bestaat uit natuurlijke mineralen en is vrij van ingrediënten als parfum, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ideaal voor gevoelige huidjes, dus.


IKARI Concept store Gent (nieuw!)
Brabantdam 56
9000 Gent

IKARI Concept store Antwerpen
Jan van Rijswijcklaan 162
2020 Antwerpen