Ik besefte mij deze maand maar al te goed dat het schooljaar er bijna op zit. We gaan de voorlaatste maand in met veel zin en blikken even terug op de maand april. Een maand met veel vriendschap, fun en desserts.De nieuwe maand bracht meteen de paasvakantie met zich mee. Dat bekent dat ik veel extra tijd had om projecten die al langer in mijn hoofd speelden uit te werken. Dit werd project n*1. Ik schreef er intussen ook al een artikel over: Grappige quotes op een mok.


Mijn lieve nichtje was jarig! Dat moet gevierd worden met een massa aan taart en rijkelijk vloeiende koffie!


Dit exemplaar kwam ik tegen in een boekenshop. Ik weet niet of ik hier wel blij van word...


Gezellig weg gaan met vrienden is wat het leven mooi maakt. En pannenkoeken. En wafels. En milkshakes...


Project n°2 ging van start en dat was het maken van een muppet. Een mooie klaspop is duur, dus wilde ik die kost sparen door zelf eentje te maken. Ik liet vrienden een naam kiezen en de meeste gingen voor Lola. Heel gepast!


Het weekend inzetten met Laura (Essentialhonesty.be) en lustig bijkletsen. Een vrouwtje  naar m'n hart!


Ik vond het zo leuk om Lola (de klaspop) te maken dat ik nog een exemplaar maakte. Deze gaat momenteel nog naamloos door het leven.


Het appartement begint er goed uit te zien. Nog heel even en dan worden de laatste aanpassingen gedaan. Wat betekent dat ik er bijna mag gaan wonen...


Ik kreeg een erg mooi kettinkje binnen van Names4ever.nl. Ik heb het heel vaak gedragen deze maand!


Gezien mijn nichtje jarig was deze maand (zie voorgaande taartjes) had ik een trip naar de K3 show voorzien. Hier zien jullie Hanne, Marthe en Klaasje in volle glorie.


Toen ik naar het werk reed, moest ik de hele rit achter deze vrachtwagen rijden. Ik hield mijn hart vast en hoopte dat ze niet zouden omkieperen...


Aanwezig bij de opening van de Ikari Concept Store in Gent. Er was ook extra leuk gezelschap bij!


Pottermore bevestigde mijn vermoeden. Ik ben 100% Hufflepuff. Potato.

Hoe zag jouw maand april eruit?