Eindelijk is het weer aangebroken waar we de blote billen mogen laten zien. Spierwit, natuurlijk, maar soit. Het kleurtje cognac zie je momenteel overal voorbij komen: decoratie, meubels, handtassen, schoenen... Daarom net dat ik mij aan dit bijzondere kleurtje wilde wagen wat resulteerde in een nieuwe fase. De cognac kleur is iets waar ik maar al te graag de kleerkast mee vul.


Het cognac kleurtje valt met heel wat andere kleurtjes te combineren. Zelf ga ik vooral met de combinatie wit-rood-cognac te wandel. Zo past zowel een rood als wit topje perfect bij de uitdossing of kunnen de accessoires aangepast worden naar smaak. Gezien ik zelf niet heel vaak de deur uitga met armbanden en goeds besloot ik hier af te werken met een horloge van Daniel Wellington en een armbandje van Annelien Coorevits dat ik tijdens de avant première van Disney Beauty and the Beast in handen kreeg.

De outfit vroeg om een statement powervrouw lipkleur. Mocht ik een nude kleurtje dragen, zou deze outfit er helemaal anders uitzien. Mixen & matchen is de boodschap, niet enkel voor kleding en accessoires, maar ook voor make-up.

Morgan/t-shirt - Soft Rebels/kokerrok - Rouge Gorge/vestje
Dockers/schoenen - Vero Moda/jas - Duifhuizen handtas
Daniel Wellington/horloge - By Annelien Coorevits/Armband

Ben jij te vinden voor het cognac kleurtje?