Weet je nog toen het Sleek Solstice palette helemaal in was. Iedereen en hun beste vrienden hadden het in hun stash. Intussen hebben we de schoonheid wel gezien en werd het vervangen door vele andere highlighters. De blijdschap was dus erg groot toen ik merkte dat Sleek met een nieuw highlighter palette op de proppen kwam: Cleopatra's Kiss. Een vrouw met pit, dus mogelijk haar palette ook.Het formaat van het palette, de verpakking en de doos zijn heel gelijklopend met die van het Solstice palette. Het doosje is zwart en toont de kleuren die het palette bevat. In de nieuwe aanwinst neem goud overduidelijk de bovenhand. De doos zelf is glanzend goud (net zoals de voorganger), is stevig om vast te houden (ook helemaal hetzelfde) en gaat makkelijk open en dicht door de magnetische sluiting. Leuk dat er veel terug komt -het doosje is immers prachtig-, maar het zou nog leuker geweest zijn mocht er wat meer originaliteit in schuilen. Wat Egyptische tekens of een mooie tekening van Cleopatra misschien? Ik denk maar luidop.

 

De vier kleuren hebben een verschillende finish. Zo zijn er twee poeders en twee cream kleuren. Poeder is ideaal voor personen met een vette huid, terwijl creamy producten ideaal zijn voor personen met een droge huid. Ik merk ook dat zo goed als alle kleuren een koele ondertoon hebben en licht zijn in uitzicht. Zoals het boekje der visagie zou zeggen is dit palette ideaal voor personen met een koele ondertoon en licht huidje, maar als je deze met je donkere huidtoon wilt proberen, ga gerust je gang. You do you! Het palette bevat ook een kwastje dat vrij goed werkt. Persoonlijk neem ik liever mijn eigen kwasten erbij.

Alle kleurtjes zijn goed voorzien van de nodige pigmentatie. De structuur ervan zit goed, is niet korrelig en zorgt voor een metallic glans op het gezicht. De highlighter kan ook makkelijk opgebouwd worden zodat er nog een intensere gloed ontstaat. Kleine tip: breng eerst de cream highlight en daarna de poeder aan. Zo heb je meteen de ideale basis voor een dagdurende glans.

Sphinx - gebronsde gouden kleur
Delta - crème bronzen gouden kleur met lichte bronzen shimmer
Dynasty - crème witgoud met een gouden shimmer erdoor
Goddess - champagne kleur met een tint lichtbruin erdoor

Boven Sphinx (poeder) - Delta (crème)
Onder Dynasty (creme)  - Goddess (poeder)

Zonder flits

Met flits


Ik ben mega-mega blij met mijn nieuwe palette. Ik was al een tijdje aan de gang met hetzelfde palette en -jullie weten vast wel- dat zoiets na enige tijd gaat vervelen. Nu heb ik vier mooie highlighters die voor verschillende ooglookjes en moods passelijk zijn. Het enige jammere is dat dit palette niet makkelijk te koop is. Ik raad dus aan om online je slag te slaan, want voor een kleine €14 heb je 4 mooie highlighters in grote pans. Of deze ooit op zullen gaan, dat denk ik niet met de hoeveelheid product. Wie fan is van het Solstice palette zal zeker en vast fan zijn van dit exemplaar. - Fan.

Sleek Cleopatra’s Kiss palette - € 13,99