"Hé, het is oké om je parfum te laten matchen met die van je wederhelft.", was wat ik dacht toen ik volgende schattige parfumflesjes mocht uitproberen. De nieuwe SO PURE geurtjes omvatten zachtheid, puurheid en authenticiteit. Na het testen was ik de geurtjes al snel kwijt aan mijn vriend en mijn mama. But hey... dat zegt al veel over het verdict van de parfums, dus stay tuned!


Ik begin even met de pijnlijke woorden dat deze geurtjes pas vanaf september 2017 te koop zijn bij Di Beauty & Care en de zelfstandige parfumerie. Jullie zullen het dus een tweetal maanden met dit review moeten doen en intussen het bestaan van deze parfumpjes onthouden. Geen zorgen, want ik geef jullie tijdig een herinnering in een favorieten artikel.

Met oog op minimalisme werd het scandinavische design met een lief roze en diepblauw kleurtje gehuld. Ook de doosjes zijn eenvoudig, maar dat maakt het net mooi naar mijn mening. Ik wil ook even wijzen op de extreem stevige dop van hard plastic. Mocht je last hebben van losse polsjes (= lees: je vaak iets laat vallen) is dat niet echt een probleem dankzij de stevigheid.


Het reviewen van parfums loopt (bij iedereen wel) stroef bij het punt waar je de geur moet beschrijven, maar ik doe mijn uiterste best. 

SO PURE WOMEN - Dit geurtje kan ik omschrijven als fris met een accent van bloemen. Zoet en zacht dat voor elke gelegenheid wel past. Iets wat ik bij de lente zou plaatsen.
Top Klimop, Kalamansi-citroen, appel
Hart Freesia, jasmijn, kasjmierhout
Basis Ambroxide, muskus, sandelhout

SO PURE MEN - Dit geurtje is voor mannen bedoeld, maar stiekem zou ik dit ook wel durven opsprayen. Het is down to earth, zacht fris en heeft tegelijk ook iets kruidig. 
Top Bergamot, groene appel, kardemom
Hart Lavendel, viooltje, geranium
Basis Ceder, sandelhout, amber


Ik ben erg te vinden voor deze geurtjes en hun verpakking. Doorheen de dag moet je wel even bijsprayen om de geur weer in de neus te krijgen. Met hun kleine formaat -of toch bij de 30ml variant- zijn deze ideaal om in de tas te gooien en mee te nemen. Het flesje is ook stevig, dus mag je het vertrouwen in de tas. 

So Pure Women
Edp 30ml - € 26.18
Edt 30ml - € 21.80
Edt 50ml  - € 31.64
Deo spray 75ml - € 13.05
Bath & Shower Gel 150ml - € 11.96
Hand & Body Lotion 150ml - € 11.96

So Pure Men
Edt 30ml - € 21.80
Edt 50ml - € 31.64
After Shave Lotion 50ml - € 21.80
Deo spray 150ml - € 13.06
Shower & Shave Shampoo 150ml - € 10.88