Niet te geloven dat over een kleine twee weken voor de laatste keer de schoolbel zal rinkelen. Dan is het alweer tijd om de kinderen uit te zwaaien, de klas op te ruimen en de zomervakantie in te duiken. De start van de vakantie gaat ook gepaard met de aankomende solden. Ik sta alvast te popelen om een aantal nieuwe jurkjes in te slaan om de vakantie in stijl door te komen aan een heerlijk prijsje. Ik neusde alvast even op de site van Esprit om te zien wat er te wachten staat.

Korte jurken
Om je benen even mooi te laten met de rest moet je ze tonen. Zalig om op de festivalweide te pronken met een leuk jurkje of om op een fijne zomerdag extra te genieten. Ik koos de meest fleurige en blijmakende exemplaren uit de collectie.

Maxi jurken
Deze tonen de benen helemaal niet, maar een maxi jurk kan je helemaal tot een va va voom uitstraling hijsen. Leuk te combineren met een sandaaltje of sleehak.

Lichte jeansjurken
Jeans is tijdloos en is voor iedereen weggelegd. De meesten worden afgeschrikt door het idee van jeans in de zomer, maar geen vrees, want er bestaan ook bijzondere luchtige exemplaren voor dat warmste seizoen.

Ik schreef een tijdje terug al een artikeltje met Esprit tijdens de lente. Intussen is het assortiment aangepast tot een zomers tafereeltje. Mocht je benieuwd zijn naar voorgaande jurkjes of naar meer verwijs ik graag door naar jurkjes van Esprit.

Heb jij je zomerjurkje al aan de haak geslagen?