We kunnen niet meer rond de pot draaien: de herfst is gearriveerd. Niet dat ik het erg vind, want het is het meest favoriete seizoen in mijn boekje. Dikke truien, lange broeken, lieve dekentjes, foute kousen... Omdat het tijd werd voor wat nieuwe exemplaren deed ik een bestellinkje op Zalando.De eerste outfit is er eentje waarvan ik mij bewust ben dat mijn moeder er dertig jaar terug mee rond kon lopen. Zo zie je maar dat bepaalde mode nooit helemaal weg is en altijd terug in het vizier kan komen. Het was even wennen aan de bijzondere lijnen en kleuren, maar nadat ik er de eerste keer dragen zo veel fijne complimenten op kreeg, er helemaal over was. Een cosy sweater en zoals een paar het onder deze woorden brachten: "Je ziet er enorm gezellig uit vandaag!" Ik combineer de outfit het vaakst met een simpele jeansbroek en sneakers.

KIOMI/trui - Only/jeansbroek - Dockers/sneakers


De volgende outfit heeft de herfstkleuren van de boom geplukt. Deze outfit combineer ik met een jeansbroek of groene broek uit de bijzondere Zalando collectie. De trui die ik hier draag is er eentje uit de best verkopende exemplaren, zit lekker wijd en is dus erg comfortabel. De bruin-gouden schoentjes zijn met heel wat outfits te combineren, dus draag ik ze ook heel graag bij deze outfit.

Selected Femme/trui - Zalando Essentials Chino/broek - La Strada/schoenenHier mijn eerste broekpak. Ik waagde het en ben helemaal te spreken over deze outfit. Het valt op dat ik van groen/khaki houd in deze blogpost en ook deze jumpsuit past helemaal in dat plaatje. Deze combineer ik hier opnieuw met mijn La Strada schoenen, een bruin armbandje en horloge. Net zoals bij de eerste outfit kreeg ik enorm veel complimenten over mijn outfit, terwijl hij eigenlijk niet zo heel veel laagjes bevat. Onder de jumpsuit zit een simpel khaki topje dat iets lichter is van kleur.
Miss Selfridge UTILITY/jumpsuit - Ivyrevel KIERA/topje
Liebeskind ADA/armband - La Strada/schoenen

Alle kledij kan je momenteel vinden bij Zalando.