De dag begon zonnig, gevolgd door een overtrokken namiddag, hier en daar wat regen om vervolgens droog te eindigen. Het wisselvallige weer doet verdacht veel denken aan de herfst. Daarom dat ik stilletjes aan wat warmere kleding wil aanschaffen. Gezien het nog lang geen herfst is, het is immers nog steeds zomer, blikken we even terug naar de outfit die ik tijdens de zomermaand het meeste heb gedragen.Heel toevallig bevat deze outfit post een aantal van mijn favoriete kledingmerken. Zo combineerde ik merken als Dockers en Only met elkaar. Mijn liefde voor rokken trekt zich door en worden door het warme weer vooral iets korter. Ook kocht ik deze zomer voor de eerste keer witte sneakers. Die stonden al lang op mijn verlanglijstje, dus heb ik mij er gewoon aan gewaagd. Had ik het maar eerder gedaan, want ze zijn erg makkelijk met verschillende outfits te combineren.

Only/t-shirt - Only/t-shirt - Only/rok - Dockers/schoenen - HGL Germany/schooltas

Hoe zag jouw favoriete zomeroutfit eruit?