't Moeten niet allemaal vrouwendingen zijn, dacht de PR, en ik kreeg een paar mannendingen in handen om uit te proberen. Of... mijn vriend kreeg een paar mannendingen in handen om uit te testen. Zo zie je maar dat schoonheid niet enkel is weggelegd voor vrouwen, maar ook voor mannen. En heel ver hoeven we het niet altijd te zoeken.Hand protector Mocha Mylène - Ook mannen hebben tijdens de koudere dagen last van droge handen. Mylène bracht voor mannen een bijzondere Barista lijn uit die niet enkel manvriendelijk oogt, maar ook nog eens fijne producten bevat. Zo is de nieuwe collectie gebaseerd op stoere barrista's en bevat het een atuhentieke geur en koffie-extract.


L'Homme Lacoste - Dit parfum kregen jullie al te zien in het favorieten artikel van oktober, dus het moet wel een voltreffer zijn. Deze kruidige houtachtige geur heeft topnoten van mandarijn, zoete sinaasappelessence, fruit, kweepeer en rabarber. Hartnoten zijn zwarte peper, gember, jasmijn en amandel. Basisnoten met akigala- en cederhout, droog amber, musk en vanille. Een mooie combinatie die naast lekker geuren ook nog eens een hele dag goed blijft zitten.


Babyliss For Men - Baardjes zijn momenteel helemaal in, maar een te wilde baard - neen dank u. Deze tondeuze is makkelijk in gebruik en heeft makkelijk verstelbare kammen om verschillende haartjes te trimmen. Ook handig is het kleine neustrimmertje dat erbij wordt geleverd. Op de doos stond te lezen dat hij waterproof is, maar dat wil niet zeggen dat je hem mee onder de douche mag nemen. Het gezicht, hoofd... mag nat zijn tijdens het gebruik, maar meer niet.

Welke mannenproducten gebruikt jouw partner/familie/kennis/...