Een driedaagse waarin ik jullie onderdompel in de nieuwe Let's Celebrate collectie van LIDL in samenwerking met Heidi Klum. Je zou voor minder op de refresh knop blijven drukken op de site, want ik mag een deel van de collectie aan jullie voorstellen. Al moet ik eerlijk zijn dat deze kleurencombinatie voor mijn witte kopje iets minder staat, het zou zeker niet misstaan voor een meer donker type. 

Top 291078 - Blazer sequin - Mini skirt Navy 291073


De collectie is voor iedereen toegankelijk en telt heel wat stukken die met elkaar te combineren zijn. Zo maakte ik deze keer een combinatie van feestelijk beige en blauw. Ik nam een blauw fluwelen rokje, een satijnen topje en vest met lovertjes. Vanaf 4 december mogen jullie ook genieten van deze collectie die naast kleding ook accessoires en schoenen bevat.

In de winkel en online te koop vanaf 4 december
Meer info op de website van Lidl