De meesten van jullie zullen wel al een adventskalender in huis hebben. Adventskalenders kennen we als gevulde dozen vol chocolade, maar ook voor beautylovers zijn er bijzondere exemplaren op de markt. Zo bracht W7 cosmetica een countdown to Christmas kalender uit aan een mooi prijsje.


De box bevat een 24-tal mini producten zodat je het merk W7 Cosmetica beter kan leren kennen. Zo is er voor elke dag tot aan kerstmis iets nieuws om te ontdekken. Deze box heeft een schattige look die ideaal is voor een jonger publiek met interesse voor make-up, maar ook voor meisjes die graag experimenteren. De box bevat: 5 nagellakjes, 3 glitters, 8 lipsticks, 1 brons poeder, 4 lipglosses, 1 foundation, 1 concealer en 1 mascara. Mocht je liever niets van de inhoud willen zien en verrast worden door de kleurtjes en producten, scroll je beter snel door, want de volgende foto bevat de hele inhoud.


Het liefst zou ik de vakjes pas willen openen vanaf 1 december, maar voor een review zou dat uiteraard niet helemaal goed zijn. Ik opende daarom hier en daar een vakje om jullie een beeld te geven over de inhoud, verpakking en producten. Alle producten zijn mini's, behalve de mascara.

Try out 3 lipsticks & 1 lipgloss


Ideaal voor een jonger publiek met liefde voor make-up of de zin naar experimenteren. Deze box bevat 23 mini sized producten en 1 full size mascara om met nog grotere teugen uit te kijken naar kerst. 

Enkel online te verkrijgen op W7 Cosmetica